Der var gang i netmaskerne, da Jürgen Klopps Liverpool-mandskab besøgte Southampton i sidste spillerunde af Premier League. Kampen sluttede 4-4, men der var også gevinst, hvis du havde satset på sejr til Southampton eller Liverpool hos Bet365.

Southampton sluttede på sidstepladsen i Premier League 22/23 og må dermed en tur ned i Championship. Så Southampton tog afsked med Premier League med manér i søndagens opgør på St. Mary's Stadium.

Der var masser at glæde sig over undervejs i kampen, da begge hold var i målhumør og fansene på lægterne fik festfyrværkeri og masser af underholdning.

Liverpool blæste til angreb fra første fløjt og da Bet365 tilbyder hurtig udbetaling ved føring på 2 mål, så fik alle med væddemål på Liverpool-sejr deres gevinst, da Roberto Firmino scorede til 0-2 allerede efter et kvarters spil.

A picture containing text, screenshotDescription automatically generated

Men så gik Liverpool-forsvaret på sommerferie og Southampton scorede fire mål i træk. Det lykkedes den tidligere FC Nordsjælland-angriber Kamaldeen Sulemana at score to gange for Southampton.

Dermed skulle Bet365 igen til at udbetale gevinster, da Southampton nu var foran med 4-2, men nu var det igen blevet Liverpools tur til at ramme netmaskerne og da røgen havde lagt sig stod der 4-4 på måltavlen.

Så Bet365 måtte igen udbetale gevinst til alle kuponer med uafgjort.

A screenshot of a phoneDescription automatically generated with low confidence

Med det uafgjorte resultat kom Liverpool op på 67 point i denne sæson og landede dermed på 5. pladsen; og kvalificerer sig dermed ikke til næste sæsons Champions League.

De kan dog håbe på Europa League-succes, mens det også forventes, at Jürgen Klopp vil hente en række forstærkninger i sommerens transfervindue.

Foto: RONNY HARTMANN / AFP

Premier League

Vinder: Højeste odds Bookmaker
Manchester City 1,66
Arsenal 8,00
Liverpool 9,00
Manchester United 9,00
Chelsea 13,00

Spil på Liverpool hos Bet365