Bet365* tilbyder et risikofrit livebet til Champions League-semifinalen mellem Bayern München og Barcelona. Bet på kampen og få et live-freebet op til 250 kr.

Med en forrygende Lionel Messi slog FC Barcelona til i det sidste kvarter af kampen og fik nedbrudt Bayern-defensiven. Det spanske storhold tog en 3-0 sejr i første semifinalebrag mod Bayern München på Nou Camp.

Nu skal Pep Guardiola så sende tropperne i offensiven for at jagte chancen for at hente en billet til Champions League-finalen på Olympiastadion i Berlin d. 6.juni.

Bayern München har tidligere i CL-slutspillet hentet storsejre mod Shakhtar Donetsk (7-0) og Porto (6-1), så måske vi får endnu en Bayern-opvisning på Allianz-Arena eller vil Barcelona-offensiven med Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar snuppe endnu en sejr?

Bet365* tilbyder dig lidt ekstra spænding til kampen med et godt livebet-tilbud.

Sådan gør du:

 • Placér et single bet før kampstart på max 250 kr på denne returkampen i Champions League-semifinale mellem Bayern München og Barcelona.
 • Herefter giver Bet365* dig et risikofrit væddemål til samme værdi.
 • Dit risikofrie liveodds-væddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde, og hvis dit FØRSTE liveodds-væddemål tabes, refunderer Bet365* denne indsats op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).
 • Der er ingen omsætningskrav på refunderingen, der sættes ind på din konto indenfor to timer efter kampen er færdig.

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 20:45

Bayern München
Uafgjort Barcelona
2,55 3,50 2,63
Bet365
Bet365 Bet365

Som altid er der masser at vælge imellem med mere end 70 liveoddsmarkeder tilgængelige under kampen inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Halvleg - Resultat, Fuldtid - Resultat og meget mere.

Regler og vilkår

 • Dette tilbud gælder for væddemål, der er placeret på Champions League-kampen mellem Bayern München og Barcelona, der spilles på tirsdag den 12. maj 2015.
 • Værdien af risikofrit væddemål er lig indsatsen af dit største før-kampvæddemål placeret på Champions League-kampen mellem Bayern München og Barcelona, der spilles på tirsdag den 12. maj 2015, op til et maksimum af 250 kr*. Før-kampvæddemål, der lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, er ikke kvalificeret til dette tilbud, hvad end det lukkes før eller under kampen. Det største før-kampvæddemål, der ikke lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, er kvalificeret (op til 250 kr*).
 • Risikofrit væddemål anses for at være dit første single væddemål placeret i løbet af Champions League-kampen mellem Bayern München og Barcelona, der spilles på tirsdag den 12. maj 2015. Hvis dit første single Liveoddsvæddemål lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, er du ikke længere kvalificeret til at modtage dette tilbud.
 • Bemærk at 'før-kamp' defineres som et væddemål, der placeres før kampstart af Champions League-kampen mellem Bayern München og Barcelona, der spilles på tirsdag den 12. maj 2015, og 'Liveodds' defineres som et væddemål, der placeres efter kampstart.
 • Både dit før-kamp- og dit Liveoddsvæddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde. Hvis dit risikofrie væddemål tabes, refunderes din indsats til din konto indenfor to timer, efter kampen er færdig. Det maksimale risikofrie væddemål per kunde er 250 kr*.
 • Hvis der er placeret mere end ét Liveoddsvæddemål på samme kupon, anses det risikofrie væddemål som det første på kuponen.
 • Hvis der er brud på vilkårene for vores markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål, eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, forbeholder bet365* sig ret til at ignorere bonuselementer ved sådanne tilbud, og efter eget skøn enten afgøre væddemålene med de korrekte odds, annullere det gratis eller risikofrie væddemål eller annullere ethvert væddemål finansieret af indbetalingsbonussen. Ydermere forbeholder bet365* sig retten til at pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, det gratis væddemål, det risikofrie væddemål eller ekstrabetaling, for at dække de administrative udgifter. Vi forbeholder os retten til at bede en hvilken som helst kunde om at fremskaffe tilstrækkelig tilfredsstillende dokumentation om kundens identitet, før vi krediterer deres konto med bonus, gratis væddemål, risikofrit væddemål eller andre tilbud.
 • Alle kundetilbud er begrænset til ét pr. person, familie, husstandsadresse, e-mail-adresse, telefonnummer, samme kontonummer (f.eks. kreditkort, neteller osv.) samt delt computer, f.eks. på offentlige biblioteker eller arbejdspladser. Vi forbeholder os ret til at trække eventuelle tilbud eller alle tilbud til enhver kunde eller kundegruppe tilbage efter vores eget skøn. Tilbuddene gælder kun for kunder, som har lavet en faktisk indbetaling hos bet365*.
 • bet365* forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller tilbagekræve ethvert tilbud.
 • Beboere i følgende lande kan ikke deltage i dette tilbud: Armenien, Bulgarien, Georgien, Hviderusland, Italien, Kasakhstan, Kina, Kroatien, Letland, Litauen, Makedonien, Moldova, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Taiwan, Tjekkiet, Ungarn, Ukraine, Usbekistan, Vietnam.
 • Alle tilbud fra bet365* er tiltænkt fritidsspillere, og bet365* forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang til ethvert tilgængeligt tilbud eller dele af det.