Bet365* tilbyder et risikofrit livebet til CL-braget på Etihad Stadium mellem Manchester City og Barcelona. Bet på kampen og få livebet på op til 250kr.

Der er lagt op til en topunderholdende fodboldfest fra øverste hylde, når de engelske mestre fra Manchester City tager imod mægtige Barcelona i den første Champions League-ottendelsfinale.

Luis Suarez vil igen være i rampelyset, når han vender tilbage til England efter at være blevet topscorer i Premier League for Liverpool i sidste sæson. Den kontroversielle angriber har denne gange taget Lionel Messi og Neymar med til at udfordre den engelske landsholdskeeper Joe Hart i City-buret.

Det er bestemt en frygtindgydende Barca-offensiv, som træner Luis Enrique kan stille med i jagten på Champions League-triumf. Er der lidt trofæ-tørke i den katalanske storklub? De så Atletico Madrid fejre La Liga-mesterskabet efter guldduellen på sidste spillerunde, mens ærkerivalerne fra Real Madrid satte sig på Champions League-tronen.

Der er også store ambitioner hos Manchester City, hvor fansene kan håbe på, at deres argentinske stjernespiller Sergio Agüero kan sikre Pellegrini´s tropper et godt udgangspunkt til returopgøret på Camp Nou.

Bet365* sørger for lidt ekstra spænding til topkampen og er igen i det gavmilde hjørne med et flot kampagnetilbud på et livebet på op til 250kr.

Sådan gør du:

 • Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Manchester City og Barcelona, og så giver Bet365 dig et risikofrit live-væddemål på kampen til samme værdi (max 250kr).
 • Dit risikofrie liveodds-væddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde, og hvis dit FØRSTE liveodds-væddemål tabes, refunderer Bet365 denne indsats op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).
 • Tilbagebetalinger krediteres indenfor to timer fra kampens afslutning.
 • Der er ingen omsætningskrav forbundet med refunderingen.

Tirsdag 24. februar kl. 20:45 (se ekspertanalyse)

Manchester City
Uafgjort Barcelona
3,50 3,60 2,15
Bet365
Bet365 Bet365

Som altid er der masser at vælge imellem med mere end 70 Liveoddsmarkeder tilgængelige under kampen inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Halvleg - Resultat, Fuldtid - Resultat og meget, meget mere.

Regler og vilkår

 1. Dette tilbud gælder for væddemål, der placeres på Champions League-kampen mellem Man City og Barcelona, som spilles på tirsdag den 24. februar 2015.
 2. Værdien af risikofrie væddemål er lig indsatsen i dit største single før-kamp-væddemål placeret på Champions League-kampen mellem Man City og Barcelona, som spilles på tirsdag den 24. februar 2015, op til maks. 250 kr*. Før-kamp-væddemål, der lukkes via funktionen Luk væddemål, er ikke kvalificeret til dette tilbud, uanset om de lukkes før eller under kampen. Det største før-kamp-væddemål, der ikke lukkes via funktionen Luk væddemål, er kvalificeret (op til 250 kr*).
 3. Risikofrit væddemål regnes som værende dit første singlevæddemål placeret i løbet af Champions League-kampen mellem Man City og Barcelona, som spilles på tirsdag den 24. februar 2015. Hvis dit første single Liveoddsvæddemål lukkes via funktionen Luk væddemål, vil du ikke længere være kvalificeret til at benytte dig af dette tilbud.
 4. Bemærk at 'før-kamp' defineres som et væddemål, der placeres inden Champions League-kampen mellem Man City og Barcelona, som spilles på tirsdag den 24. februar 2015, mens 'Liveodds' defineres som et væddemål, der placeres efter kampstart.
 5. Både dit før-kamp- og dit Liveoddsvæddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde. Hvis dit risikofrie væddemål tabes, refunderes din indsats til din konto indenfor to timer, efter kampen er færdig. Det maksimale risikofrie væddemål per kunde er 250 kr*.
 6. Hvis der er placeret mere end ét Liveoddsvæddemål på samme kupon, anses det risikofrie væddemål som det første på kuponen.
 7. Hvis der er brud på vilkårene for vores markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål, eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, forbeholder bet365* sig ret til at ignorere bonuselementer ved sådanne tilbud, og efter eget skøn enten afgøre væddemålene med de korrekte odds, annullere det gratis eller risikofrie væddemål eller annullere ethvert væddemål finansieret af indbetalingsbonussen. Ydermere forbeholder bet365* sig retten til at pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, det gratis væddemål, det risikofrie væddemål eller ekstrabetaling, for at dække de administrative udgifter. Vi forbeholder os retten til at bede en hvilken som helst kunde om at fremskaffe tilstrækkelig tilfredsstillende dokumentation om kundens identitet, før vi krediterer deres konto med bonus, gratis væddemål, risikofrit væddemål eller andre tilbud.
 8. Alle kundetilbud er begrænset til ét pr. person, familie, husstandsadresse, e-mail-adresse, telefonnummer, samme kontonummer (f.eks. kreditkort, neteller osv.) samt delt computer, f.eks. på offentlige biblioteker eller arbejdspladser. Vi forbeholder os ret til at trække eventuelle tilbud eller alle tilbud til enhver kunde eller kundegruppe tilbage efter vores eget skøn. Tilbuddene gælder kun for kunder, som har lavet en faktisk indbetaling hos bet365*.
 9. bet365* forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller tilbagekræve ethvert tilbud.
 10. Beboere i følgende lande kan ikke deltage i dette tilbud: Armenien, Bulgarien, Georgien, Hviderusland, Italien, Kasakhstan, Kina, Kroatien, Letland, Litauen, Makedonien, Moldova, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Taiwan, Tjekkiet, Ungarn, Ukraine, Usbekistan, Vietnam.
 11. Alle tilbud fra bet365* er tiltænkt fritidsspillere, og bet365* forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang til ethvert tilgængeligt tilbud eller dele af det.