Bet365* tilbyder et risikofrit live-bet til kampen nytårsdag på Britannia Stadium mellem Stoke og Man Utd. Bet på kampen og få livebet på op til 250kr.

Kommer van Gaals tropper tilbage på sejrskurs efter de spillede uafgjort på White Hart Lane, eller kan Stoke stikke en kæp i hjulet og spille sig op i den bedste halvdel af tabellen?

Holdene er ved at være igennem det berygtede engelske juleprogram, og mens Man Utd er ubesejret siden jul med 4 point, jagter Stoke sin 3. sejr på stribe efter de har slået Everton og WBA.

Brag mellem 2 formstærke hold på Britannia Stadium. Bet365* er i det gavmilde hjørne med et kampagnetilbud med et livebet på op til 250kr.

 

Sådan gør du:

 • Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Stoke og Man Utd, og så giver Bet365* dig et risikofrit live-væddemål på kampen til samme værdi (max 250kr).
 • Dit risikofrie liveodds-væddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde, og hvis dit FØRSTE liveodds-væddemål tabes, refunderer Bet365* denne indsats op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).
 • Tilbagebetalinger krediteres indenfor to timer fra kampens afslutning.

Bemærk reglen om at tilbuddet kun gælder "fritidsspillere". Hvis man er i tvivl om man er berettiget til tilbuddet, bør man spørge Bet365-supporten før man sætter sit spil.

Torsdag 1. januar kl. 13:45

Stoke Uafgjort Man Utd
4,33 3,60 1,95
Bet365
Bet365 Bet365

Som altid er der masser at vælge imellem med mere end 70 Liveoddsmarkeder tilgængelige under kampen inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Halvleg - Resultat, Fuldtid - Resultat og meget, meget mere.

  

Regler og vilkår

 • Dette tilbud gælder for væddemål, der er placeret på Premier League-kampen mellem Stoke og Man Utd, som spilles på torsdag den 1. januar 2015.
 • Værdien af risikofrit væddemål er lig indsatsen i dit største single før-kampvæddemål placeret på Premier League-kampen Stoke v Man Utd, som spilles på torsdag den 1. januar 2015, op til et maksimum på 250 kr*. Før-kampvæddemål, der lukkes via funktionen Luk væddemål, er ikke kvalificeret til dette tilbud, uanset om de lukkes før eller under kampen. Det største før-kampvæddemål, der ikke lukkes via funktionen Luk væddemål, er kvalificeret (op til 250 kr*).
 • Risikofrit væddemål regnes for at være dit første singlevæddemål placeret i løbet af Premier League-kampen Stoke v Man Utd, som spilles på torsdag den 1. januar 2015. Hvis dit første single Liveoddsvæddemål lukkes via funktionen Luk væddemål, vil du ikke længere være kvalificeret til at benytte dig af dette tilbud.
 • Bemærk at 'før-kamp' defineres som et væddemål, der placeres inden Premier League-kampen Stoke v Man Utd, som spilles på torsdag den 1. januar 2015, og 'Liveodds' defineres som et væddemål, der placeres efter kampstart.
 • Både dit før-kamp- og dit Liveoddsvæddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde. Hvis dit risikofrie væddemål tabes, refunderes din indsats til din konto indenfor to timer, efter kampen er færdig. Det maksimale risikofrie væddemål per kunde er 250 kr*.
 • Hvis der er placeret mere end ét Liveoddsvæddemål på samme kupon, anses det risikofrie væddemål som det første på kuponen.
 • Hvis der er brud på vilkårene for vores markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål, eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, forbeholder bet365* sig ret til at ignorere bonuselementer ved sådanne tilbud, og efter eget skøn enten afgøre væddemålene med de korrekte odds, annullere det gratis eller risikofrie væddemål eller annullere ethvert væddemål finansieret af indbetalingsbonussen. Ydermere forbeholder bet365* sig retten til at pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, det gratis væddemål, det risikofrie væddemål eller ekstrabetaling, for at dække de administrative udgifter. Vi forbeholder os retten til at bede en hvilken som helst kunde om at fremskaffe tilstrækkelig tilfredsstillende dokumentation om kundens identitet, før vi krediterer deres konto med bonus, gratis væddemål, risikofrit væddemål eller andre tilbud.
 • Alle kundetilbud er begrænset til ét pr. person, familie, husstandsadresse, e-mail-adresse, telefonnummer, samme kontonummer (f.eks. kreditkort, neteller osv.) samt delt computer, f.eks. på offentlige biblioteker eller arbejdspladser. Vi forbeholder os ret til at trække eventuelle tilbud eller alle tilbud til enhver kunde eller kundegruppe tilbage efter vores eget skøn. Tilbuddene gælder kun for kunder, som har lavet en faktisk indbetaling hos bet365*.
 • bet365* forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller tilbagekræve ethvert tilbud.
 • Beboere i følgende lande kan ikke deltage i dette tilbud: Armenien, Bulgarien, Georgien, Hviderusland, Italien, Kasakhstan, Kina, Kroatien, Letland, Litauen, Makedonien, Moldova, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Taiwan, Tjekkiet, Ungarn, Ukraine, Usbekistan, Vietnam.
 • Alle tilbud fra bet365* er tiltænkt fritidsspillere, og bet365* forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang til ethvert tilgængeligt tilbud eller dele af det.