Bet365* tilbyder et risikofrit live-bet til mandagskampen på Anfield mellem Liverpool og Swansea. Bet på kampen og få livebet på op til 250kr.

Får Mario Balotelli endelig lidt succes i Liverpool-trøjen eller kan Swansea-bomberen Wilfried Bony sende de tre point til Wales-klubben?

På Boxing Day var Sterlings scoring nok til at sikre en 1-0 sejr over bundholdet Burnley, mens Swansea også hev en 1-0 sejr hjem på Liberty Stadium, da Gylfi Sigurdsson fik sendt bolden i Aston Villa-netmaskerne.

Så der er dømt midterbrag i årets sidste Premier League-kamp, når Liverpool tager imod Swansea. Bet365* er i det gavmilde hjørne med et kampagnetilbud med et livebet på op til 250kr.

For at kvalificere dig til dit risikofrie liveodds-væddemål, skal du placere et single-væddemål før kampstart, og efter kampen er startet, skal du placere et single liveodds-væddemål.

Sådan gør du:

 • Placér et single før-kampvæddemål på mandagskampen mellem Liverpool og Swansea, og så giver Bet365* dig et risikofrit live-væddemål til samme værdi (max 250kr).
 • Dit risikofrie liveodds-væddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde, og hvis dit FØRSTE liveodds-væddemål tabes, refunderer Bet365* denne indsats op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).
 • Tilbagebetalinger krediteres indenfor to timer fra kampens afslutning.

Mandag 29. december kl. 21:00

Liverpool Uafgjort Swansea
1,72 3,80 5,50
Bet365
Bet365 Bet365

Se MatchCenter til kampen her.

Som altid er der masser at vælge imellem med mere end 70 Liveoddsmarkeder tilgængelige under kampen inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Halvleg - Resultat, Fuldtid - Resultat og meget, meget mere.

Bemærk: Det kan være en god idé at tjekke din indbakke med beskeder hos Bet365* for at være sikker på, at du er berettiget til at benytte dette tilbud.

Regler og vilkår

 • Dette tilbud gælder for væddemål, der er placeret på Premier League-kampen mellem Liverpool og Swansea, som spilles på mandag den 29. december 2014.
 • Værdien af risikofrit væddemål er lig indsatsen i dit største single før-kampvæddemål placeret på Premier League-kampen Liverpool v Swansea, som spilles på mandag den 29. december 2014, op til et maksimum på 250 kr*. Før-kampvæddemål, der lukkes via funktionen Luk væddemål, er ikke kvalificeret til dette tilbud, uanset om de lukkes før eller under kampen. Det største før-kampvæddemål, der ikke lukkes via funktionen Luk væddemål, er kvalificeret (op til 250 kr*).
 • Risikofrit væddemål regnes for at være dit første singlevæddemål placeret i løbet af Premier League-kampen Liverpool v Swansea, som spilles på mandag den 29. december 2014. Hvis dit første single Liveoddsvæddemål lukkes via funktionen Luk væddemål, vil du ikke længere være kvalificeret til at benytte dig af dette tilbud.
 • Bemærk at 'før-kamp' defineres som et væddemål, der placeres inden Premier League-kampen Liverpool v Swansea starter, som spilles på mandag den 29. december 2014, og 'Liveodds' defineres som et væddemål, der placeres efter kampstart.
 • Både dit før-kamp- og dit Liveoddsvæddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde. Hvis dit risikofrie væddemål tabes, refunderes din indsats til din konto indenfor to timer, efter kampen er færdig. Det maksimale risikofrie væddemål per kunde er 250 kr*.
 • Hvis der er placeret mere end ét Liveoddsvæddemål på samme kupon, anses det risikofrie væddemål som det første på kuponen.
 • Hvis der er brud på vilkårene for vores markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål, eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, forbeholder bet365* sig ret til at ignorere bonuselementer ved sådanne tilbud, og efter eget skøn enten afgøre væddemålene med de korrekte odds, annullere det gratis eller risikofrie væddemål eller annullere ethvert væddemål finansieret af indbetalingsbonussen. Ydermere forbeholder bet365* sig retten til at pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, det gratis væddemål, det risikofrie væddemål eller ekstrabetaling, for at dække de administrative udgifter. Vi forbeholder os retten til at bede en hvilken som helst kunde om at fremskaffe tilstrækkelig tilfredsstillende dokumentation om kundens identitet, før vi krediterer deres konto med bonus, gratis væddemål, risikofrit væddemål eller andre tilbud.
 • Alle kundetilbud er begrænset til ét pr. person, familie, husstandsadresse, e-mail-adresse, telefonnummer, samme kontonummer (f.eks. kreditkort, neteller osv.) samt delt computer, f.eks. på offentlige biblioteker eller arbejdspladser. Vi forbeholder os ret til at trække eventuelle tilbud eller alle tilbud til enhver kunde eller kundegruppe tilbage efter vores eget skøn. Tilbuddene gælder kun for kunder, som har lavet en faktisk indbetaling hos bet365*.
 • bet365* forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller tilbagekræve ethvert tilbud.
 • Beboere i følgende lande kan ikke deltage i dette tilbud: Armenien, Bulgarien, Georgien, Hviderusland, Italien, Kasakhstan, Kina, Kroatien, Letland, Litauen, Makedonien, Moldova, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Taiwan, Tjekkiet, Ungarn, Ukraine, Usbekistan, Vietnam.
 • Alle tilbud fra bet365* er tiltænkt fritidsspillere, og bet365* forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang til ethvert tilgængeligt tilbud eller dele af det.