Vi kårer vinderne af femte runde i Bet24 CL Challenge og uddeler præmier for 2.500 kr...

Femte runde af dette års Champions League-gruppespil er veloverstået og det betyder, at femte omgang af vores Bet24 CL Challenge også er blevet afgjort.

Præcis 100 enheder skal omsættes - med et max på 20 enheder pr. spil - og i denne uge var det brugeren "guitarklaus", der løb med æren og de 1500 kr. med et overskud på 174 enheder for runden, bl.a. takket være Olympiakos' overraskende sejr i Marseille.

"kRemel-" lurede også bl.a. Olympiakos' sejr og tog sig af andenpladsen med et overskud på 155 enheder og belønnes med 750 kr. , mens "Daxx91" med tre enheders forspring til nummer fire tog sig af tredjepladsen og belønnes med 250 kr.

Præmieoverblik - 5. runde:

Nr. 1: guitarklaus - 174 enheder (belønnes med 1.500 kr. indsat påBet24 spillekonto)

Nr. 2: kRemel- - 155 enheder (belønnes med 750 kr. indsat på Bet24 spillekonto)

Nr. 3: Daxx91 - 136 enheder (belønnes med 250 kr. indsat på Bet24 spillekonto)

Vinderne modtager en mail fra BetXpert.

Se den samlede stilling i konkurrencen her

- og bemærk : Det er ikke for sent at deltage i CL Challenge

Konkurrencen er opdelt i to; runde-konkurrencer og en samlet konkurrence. Alle brugere af BetXpert har til hver runde 100 enheder til rådighed på en fiktiv indsatspulje til brug i konkurrencen, så uanset hvornår man træder ind, har du disse indsatser til rådighed fra og med den pågældende runde, og kan dermed altid deltage i konkurrencen.

Da 3. konkurrence-runde er overstået er det desværre for sent at begynde at deltage nu, hvis man vil falde ind under "aktiv deltager"-kriteriet. Har du derfor ikke deltaget endnu kan du altså ikke vinde præmier i den samlede konkurrence, men runde-præmierne kan du stadig kæmpe med om fra start til slut.