Vi kårer vinderne af tredje runde i Bet24 CL Challenge og uddeler præmier for 2.500 kr...

Tredje runde af dette års Champions League-gruppespil er veloverstået og det betyder, at tredje omgang af vores Bet24 CL Challenge også er blevet afgjort.

Præcis 100 enheder skal omsættes - med et max på 20 enheder pr. spil - og i denne uge var det brugeren "mjav_6", der løb med æren og de 1500 kr. Gevinsten kom i hus med et overskud på 138,00 enheder, der i høj grad kom som følge af gevinsten på odds 5,00 på krydset i kampen mellem FC Porto og APOEL. Yderligere tre af fire tips - Leverkusen-sejr over Valencia (odds 2,30), Olympiakos-sejr over Dortmund (3,40) og Manchester United-sejr over Otelul (1,20) - gik hjem og kun det spåede kryds i kampen mellem Dinamo Zagreb og Ajax missede.

De 138 enheders overskud var 25 enheder bedre end ugens nummer to, "brandbilj", der belønnes med 750 kr. indsat på en Bet24-spillekonto, efter at have ramt tre af sine fem tips (herunder også krydset i Portugal). Tredjepladsen og de 250 kr. løb brugeren "Sondergaard" med efter at have samlet 111 enheders overskud på sine fem tips - et overskud der kunne have været endnu større hvis ikke Arsenal havde besejret Marseille på en scoring i overtiden.

Præmieoverblik - 3. runde:

Nr. 1: mjav_6 - 138 enheder (belønnes med 1.500 kr. indsat påBet24 spillekonto)

Nr. 2: brandbilj - 113 enheder (belønnes med 750 kr. indsat på Bet24 spillekonto)

Nr. 3: Sondergaard - 111 enheder (belønnes med 250 kr. indsat på Bet24 spillekonto)

Vinderne modtager en mail fra BetXpert.

Se den samlede stilling i konkurrencen her

- og bemærk : Det er ikke for sent at deltage i CL Challenge

Konkurrencen er opdelt i to; runde-konkurrencer og en samlet konkurrence. Alle brugere af BetXpert har til hver runde 100 enheder til rådighed på en fiktiv indsatspulje til brug i konkurrencen, så uanset hvornår man træder ind, har du disse indsatser til rådighed fra og med den pågældende runde, og kan dermed altid deltage i konkurrencen.

Da 3. konkurrence-runde nu er overstået er det desværre for sent at begynde at deltage nu, hvis man vil falde ind under "aktiv deltager"-kriteriet. Har du derfor ikke deltaget endnu kan du altså ikke vinde præmier i den samlede konkurrence, men runde-præmierne kan du stadig kæmpe med om fra start til slut.