Her får du odds og optakt til Benfica – FC Midtjylland. Champions League-kvalifikationskampen spilles tirsdag den 2. august klokken 21.00. 

FC Midtjylland skal forsøge at tage et skridt videre mod Champions League-gruppespillet, når de tirsdag aften møder Benfica i Portugal. Holdet fra Den Iberiske Halvø er endnu ikke begyndt på den hjemlige liga, så danskerne har måske en lille fordel på den front. 

Nederst i denne Benfica – FCM-optakt får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger. Vi lægger ud med de bedste odds. 

Odds på Benfica – FC Midtjylland

BetXpert har samlet markedets bedste odds til Benfica – FC Midtjylland. Kampen spilles tirsdag den 2. august klokken 21.00.

Odds på Benfica - FCM: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Benfica 1,28
Uafgjort 6,00
FC Midtjylland 14,00
Odds på Benfica - FCM: Asian handicap Højeste odds Bookmaker
Benfica (-1,5 Asian handicap) 1,83
FCM (+1,5 Asian handicap) 2,10
Odds på Benfica - FCM: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,70
Under 2,5 mål 2,30
Odds på Benfica - FCM: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 2,37
Nej 1,68
Odds på Benfica - FCM: går videre Højeste odds Bookmaker
Benfica 1,20 ​​​​​​​
FC Midtjylland 5,50
Odds på Benfica - FCM: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Roman Yaremchuk scorer 2,10 ​​​​​​​
Petar Musa scorer 2,15
Gonçalo Ramos scorer 2,40 ​​​​​​​
Alexander Bah scorer 6,50 ​​​​​​​
Sory Kaba scorer 6,00 ​​​​​​​
Anders Dreyer scorer 6,10 ​​​​​​​
Pione Sisto scorer 8,00
Gustav Isaksen scorer 9,00 ​​​​​​​
Erik Sviatchenko scorer 25,00

OBS: Odds på Benfica – FCM er fra mandag den 1. august klokken 13.30. 

Odds på Benfica – FCM hos Betfair

Bookmakernes Benfica – FCM-odds viser os, at danskerne er kæmpe underdogs. Bedste odds på Benfica er således kun 1,28 hos NordicBet*. Dette alt imens du får odds 14,00 på FCM hos Betfair Sportsbook*. Bedste odds på uafgjort er 6,00 hos ComeOn*

Benfica – sæsonen begynder i weekenden

Benficas sæson i den hjemlige liga begynder først i den kommende weekend. Dermed har FC Midtjylland måske en lille fordel på kampformsbarometeret, i og med de har spillet tre Superligakampe og to kampe mod AEK Larnaca her i Champions League-kvalifikationen. 

Helt skidt står det dog ikke til hos ”Ørnene”, der har spillet fem venskabskampe. De er nemlig alle vundet mod følgende modstandere: Reading (2-0), Nice (3-0), Fulham (5-1), Girona (4-2) og senest Newcastle (3-2). 

Godt er det også for Benfica, at flere af de offensive våben har stået for scoringerne. Her tænkes der ikke mindst på Roman Yaremchuk, Henrique Araújo og Gonçalo Ramos. Værd at bemærke er også, at holdets danske islæt, nytilkomne Alexander Bah, har scoret to mål i de førnævnte kampe. 

Ovenstående lover umiddelbart fint for Benfica, som i sommerpausen har mistet deres topscorer fra i fjor, nemlig Darwin Nüñez. Uruguayaneren er taget til Liverpool. 

Holdet har også fået flere interessante tilgange. Her fortjener David Neres, tidligere Ajax-talent, ikke mindst at blive nævnt. Han er kommet til fra Shakhtar Donetsk, hvor han kun var i et halvt år uden at spille en eneste kamp. 

Benfica blev treer i sidste sæson, 11 point efter lokalrivalerne fra Sporting Lissabon og hele 17 point efter de evige rivaler fra FC Porto. Det er uden tvivl noget, de vil forsøge at revanchere i år. 

FC Midtjylland – offensiven sprudlede

FC Midtjylland fyrede i den forgange uge træner Bo Henriksen. Indtil videre har assistenttræner Henrik Jensen overtaget rollen som midlertidig cheftræner – og hvilken debut han fik! 

Efter at have virket lidt tandløse i hele opstarten tog ”Ulvene” i fredags til Odense og bankede OB med hele 5-1. Også midtjyderne kan glæde sig over, at holdets offensive profiler ved den lejlighed fik vist målnæsen frem. 

Anders Dreyer scorede to gange, mens Gustav Isaksen, Sory Kaba og Pione Sisto alle scorede én gang hver. Det kunne 37-årige Henrik Jensen næsten ikke have ønske sig bedre. 

Inden euforien tager overhånd på dansk klubfodbolds vegne, skal vi lige huske på, at der er lysår til forskel på at tage til Odense og stråle som en anden stjerne og så tage til Lissabon og bide skeer med Benfica. Her er tale om en stor europæisk klub, som har tonsvis af erfaring i Europa. 

FC Midtjylland-spillerne skal bruge hver en dråbe af selvtillid og være fokuseret i alle 90 minutter plus det løse; ellers kan det her Benfica-hold godt løbe hen over dem. 

Benfica – FCM: trupnyt og startopstillinger

BetXperts optakt til Benfica – FCM byder også på seneste trupnyt og bud på startopstillinger. Vi lægger ud med portugiserne.

Benfica
Træner Roger Schmidt har angiveligt alle mand til rådighed. Bemærk i øvrigt, at det var selvsamme Roger Schmidt, der stod bag det PSV Eindhoven-hold, som i sidste sæson smed FC Midtjylland så eftertrykkeligt ud af Champions League-kvalifikationen. Dette var i øvrigt også i 3. runde. 

Bud på Benficas startopstilling (4-2-3-1):
Vlachodimos; Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo; Fernández, Weigl; Neres, G. Ramos, Araújo; Musa

FC Midtjylland
Midlertidig cheftræner Henrik Jensen må formentlig se bort fra den brasilianske troldmand og playmaker Evander. Herudover skulle der dog være tale om en trup med alle mand klar. 

Bud på FC Midtjyllands startopstilling (3-4-3):
Eliasson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; J. Andersson, Charles, Onyedika, Dyhr; Dreyer, Kaba, Isaksen