Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Danske Spils oddssætter spår Nicklas Bendtner har gode chancer for at blive en succes for sin nye engelske klub.


Der har været mange spekulationer og rygter om, hvor den stormombruste danske fodboldangriber Nicklas Bendtner skulle fortsætte karrieren efter hans kontrakt med det tyske hold Wolfsburg udløb i april. I dag afslørede den engelske klub Nottingham Forest så, at de har skrevet en toårig kontrakt med spilleren.

Hos Danske Spil* spår oddssætterne Nicklas Bendtner gode chancer i Championship ligaen, som Nottingham Forest spiller I, men tror også spilleren er mærket af at have været uden klub i flere måneder.

-Nicklas Bendtner kan være meget målsikker, og er et godt køb for Nottingham Forest, der har ambitioner om at placere sig højt i Championship. Han skal nok få scoret en del for sin nye klub, men vi vurderer ikke, at han kan blive topscorer i ligaen. Det har han ikke formen til nu, efter at have været uden klub i flere måneder, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil*.

Skulle Bendtner mod forventning blive topscore i Championship giver Danske Spil* pengene 40 gange igen. Oddssætterne vurdere dog, at der komme en del mål fra danskeren. Scorer Nicklas Bendtner mere end 8,5 mål i Championship er der odds 1,95 at hente.

Nicklas Bendtners tilbagevenden til engelsk fodbold sker sandsynligvis ved et møde med hans gamle klub, Arsenal, i pokalturneringen.

- Det kan både blive en drømmestart eller en katastrofe for Bendtner. Hvis han kan komme ind og score et mål mod sine gamle klubkammerater, får han en flyvende start for klubben, siger Peter Emmike, og fortsætter:


- Det kan også ende med en lussing og en ydmygelse af Bendtner. Nottingham Forest har ikke gjort sig bemærket i pokalturneingen i mange år, så det er en svær opgave, men ikke umulig. Vi har sat odds 3,50 på at Nicklas Bendtner score imod Arsenal i pokalkampen, men odds 16,00 på han mindst scorer to mål.

Se alle odds på Nicklas Bendtner og hans nye klub her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/england/championship