Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Nicklas Bendtner scorede et forrygende mål i weekenden, da han med ydersiden sendte bolden op i krogen i Rosenborgs storkamp mod Molde.

Danskeren er nu oppe på ni ligamål i Rosenborg-trøjen i denne sæson, og måske er han også på vej mod et landsholdscomeback. Det mener i hvert fald Danske Spil*.

- Der er to landsholdssamlinger tilbage i 2017, og han kunne sagtens være en del af truppen i en af de to omgange, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Lige nu handler det først og fremmest om konkurrencen på positionen. Vi antager, at Dolberg, Jørgensen og Poulsen stadig er foran ham, men efter de tre er der en lidt mere åben konkurrence om pladserne. Der kan Bendtner lige så godt snuppe pladsen som Cornelius, Lasse Vibe og Martin Braithwaite eksempelvis.

- Vi har Bendtner som svag favorit til at blive udtaget til landsholdet i 2017. Vi har odds 1,80 på, at han bliver udtaget mod odds 1,90 på, at han ikke bliver, siger Peter Emmike.

Hos Danske Spil* kan man også spille på, om han kommer på banen i en af de resterende VM-kvalifikationskampe.

- Om han så ender med at få spilletid, det er straks mere tvivlsomt. Der er ikke plads til at teste nye ting af, så vi er ikke i tvivl om, at Åge Hareide kommer til at veksle mellem at bruge Jørgensen, Poulsen og Dolberg på de forreste pladser. Det efterlader ikke umiddelbart så meget plads til Bendtner, siger Peter Emmike.

Danske Spil* har odds 2,40 på, at Bendtner får spilletid i VM-kvalen, hvor oddset på, at han ikke får tid på grønsværen er 1,50.

Tjek alle spiludbyderens landsholdsspecials lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-kvalifikation/landsholdet-2017-special-462463.html