Sponsoreret indhold fra NordicBet

Efter måneders usikkerhed om fremtiden har Nicklas Bendtner endelig fundet sig en ny klub. På længere sigt ligner Wolfsburg et godt valg, men bookmakeren NordicBet regner ikke med ret mange mål fra danskeren i resten af 2014. 

Det er efterhånden længe siden, at Nicklas Bendtner havde en fast plads i startopstillingen hos Arsenal, og den korte tilværelse i Juventus blev heller ikke den store succes. Nu ser det ud til, at den danske topangriber har fundet en klub, hvor potentialet kan forløses, men ifølge bookmakeren NordicBet må Bendtner vente lidt på succesen. Førstevalget i Wolfsburgs angreb forventes at være den kroatiske landsholdsspiller Ivica Olic, der nettede 14 gange i 32 kampe sidste
år. Lægger man dertil Bendtners manglende kampform, ligner det ifølge NordicBet en sæsonstart med få Bendtner-mål. Lykkes det kun danskeren at få bolden over stregen op til tre gange i 2014, er der således blot odds 1,60 at hente hos NordicBet.

"Nicklas Bendtner har ikke trænet på højt niveau i flere måneder, så topformen er langt væk. Han har stort set ikke spillet kampe de seneste to sæsoner, hvor skader og hård konkurrence har holdt ham udenfor i Juventus og Arsenal, og i sidste sæson spillede han samlet set kun 164 minutter i Premier League. Derfor kan der også gå en rum tid, før han får kæmpet sig vej til Wolfsburgs startopstilling, og vi forventer ikke at se ham vise sit sande potentiale på denne side af julepausen," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der dog er optimistisk i forhold til Bendtners succes i Bundesligaen på længere sigt.

Den største konkurrent i angrebet, Ivica Olic, bliver 35 år til september, og spilsystemet 4-2-3-1, hvor der kun spilles med én topangriber, ligger godt til Nicklas Bendtner. Derudover må valget af Wolfsburg være udtryk for, at danskeren føler sig overbevist om, at klubben vil satse på ham.

"Wolfsburg og Nicklas Bendtner ligner umiddelbart et meget godt match. Wolfsburg er et top-5 hold i en af Europas helt store ligaer og har desuden nogle mangler offensivt. Så når Bendtner først er i topform, er muligheden der bestemt for en startplads. Olic har set sin bedste alder og Bas Dost, som de havde store forventninger til i sidste sæson, har skuffet stort, hvilket åbner døren for Bendtner-succes på lidt længere sigt. Han har jo tidligere vist, at han er i stand til at score mål, når han er i form og får kontinuerlig spilletid," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Wolfsburg sluttede som nummer fem i Bundesligaen sidste år blot ét point efter Leverkusen på den fjerdeplads, der havde givet adgang til Champions League. Klubben indleder sæsonen på fredag den 22. august ude mod Bayern München.

Hvor mange mål laver Nicklas Bendtner for Wolfsburg i Bundesligaen i
2014?
0-3 1,60
4-6 2,55
7+ 12,50

Hvor mange mål laver Nicklas Bendtner for Wolfsburg i
Bundesliga-sæsonen 2014-15?
0-4 2,70
5-8 2,40
9-12 5,00
13-16 10,00
17+ 25,00

Over 9,5 mål 3,05
Under 9,5 mål 1,33

Hvor mange startpladser får Nicklas Bendtner for Wolfsburg i
Bundesliga-sæsonen 2014-15?
Over 16,5 startpladser 1,85
Under 16,5 startpladser 1,85

Find spillet på NordicBet*.dk> under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil