Sponsoreret indhold fra Danske Spil

VM i håndbold for damer står for døren, når Danmark de næste to uger lægger halvgulv til verdens bedste håndboldnationer.

Klavs Bruun Jørgensen og Søren Herskind skal forsøge at lede de danske håndboldkvinder til VM-guld på hjemmebane i Boxen i Herning og som minimum forsøge at leve op til bronzemedaljerne fra seneste VM. Fordelen af hjemmebane har tidligere vist sig at være enorm værdifuld under et VM, og Danmark regnes da også for næstfavorit til den ultimative triumf hos Danske Spil* - kun overgået af Norge.

Optimismen på de danske håndboldkvinders vegne er imidlertid ikke særlig stor blandt de danske gamblere.

- Oddset-spillerne tiltro til dansk VM-guld er overraskende behersket, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Mindre end 20% af alle indskud er kommet på Danmark, mens forhåndsfavoritterne fra Norge med afstand er det hold, som Oddset-spillerne bakker mest op. Mere end hver tredje omsætningskrone kommer på Norge, men også lande som Spanien og Rusland bliver der spillet på, fortæller Peter Emmike.

- Danmark skal være blandt de absolutte topfavoritter, da vi får en massiv fordel af hjemmebane i Boxen. Imidlertid føler vi os ikke overbeviste om, at Danmark går hele vejen, da Klavs Bruun Jørgensen trods alt har haft forholdsvis kort tid til at præge landsholdet, siger Peter Emmike.

Hvordan tror du, at de går for de danske håndbolddamer til VM? Et verdensmesterskab femdobler dit indskud på Oddset, mens en top 3-placering er odds 1,80 værd. Vinder Danmark den indledende Gruppe A står til odds 2,00.

Spil på en lang række Håndbold VM-Specials og følg med i VM i damehåndbold hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/h%C3%A5ndbold/international/vm-(damer)

VM i damehåndbold – Hvem vinder?

Norge                                  odds 3,50

Danmark                            odds 5,00

Rusland                               odds 9,00

Montenegro                         odds 10,00

Sverige                                odds 13,00

Spanien                               odds 14,00

Brasilien                               odds 14,00

Frankrig                               odds 14,00

Ungarn                                odds 18,00

Rumænien                           odds 20,00

Sydkorea                             odds 30,00