Sponsoreret indhold fra Betsafe

Champions League-finalen endte med det værst tænkelige resultat for bookmakeren Betsafe, der tabte millioner på Barcelonas sikre sejr over Juventus.

Mens der blev jublet vildt i Barcelona og omegn efter søndagens Champions League-triumf, var der noget alvorligere miner at spore hos bookmakeren Betsafe, der tabte store summer på kampen. Finalen i Europas fineste turnering er en af årets absolut største begivenheder for verdens bookmakere, og hos Betsafe alene nåede den globale omsætning på denne ene kamp helt op på knap 10 mio. kroner. Så oddssætterne var mere end almindeligt nervøse, da der blev fløjtet op i Berlin. For Betsafe kunne resultatet ikke være meget værre. Det samlede tab endte på ca. 2,7 mio. kroner. 

"Resultatet 3-1 til Barcelona var en katastrofe for os. Favoritsejre gør altid ondt på os bookmakere, men samtidig havde mange af vores kunder også sat penge på, at Barcelona ville vinde med mere end ét mål, og at der samlet set ville blive scoret mindst tre mål i kampen. Alle disse væddemål endte som bekendt til kundernes fordel, så årets Champions League-finale blev noget af en giftig cocktail for os," fortæller Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.