Glem Real Madrid. Unibet-kundernes øjne er rettet mod Messi & Neymar. Godt og vel 90% af alle mesterskabs-spil i den spanske liga er sat på Barcelona...

Umiddelbart ligger de to storklubber ret tæt på hinanden. Vel er Barcelona den største favorit, men Real Madrid er ikke langt efter. Hos Unibet* er de to holds vinder-odds således henholdsvis 1,68 og 2,15.

Men jævnbyrdigheden afspejler sig bestemt ikke i kundernes spillemønster. 

- Messi og Neymar lyder som den mest frygtindgydende offensiv i Europa i denne sæson, så at der er en ny træner ved roret på Camp Nou, betyder i den forbindelse mindre,” siger pressechef Per Marxen fra Unibet*.

- Real Madrid skal derimod starte lidt forfra – og her er det nok væsentligt, at holdet ikke har fået en forstærkning i Neymar-klassen, men derimod allerede har sagt farvel til flere spillere. Og skal man tro rygtesmedene i den engelske presse, er Mourinho ikke færdig med at hente spillere til London – heriblandt den vigtigste defensive midtbanespiller Sami Khedira vil portugiseren gerne have til Stamford Bridge. Og da en Gareth Bale-handel stadig trækker ud, så har kunderne bestemt ikke tillid til, at Real kan vinde ligaen i denne sæson.

Sådan spiller Unibets kunder:

Spansk mester

Global Sverige Danmark Holland Norge
Barcelona 93% 94% 91% 90% 90%
Real Madrid 5% 6% 8% 9% 10%
Atlético Madrid 1% 0% 1% 0% 0%
Andre 1% 0% 0% 1% 0%