Sponsoreret indhold fra NordicBet

Barcelonas elendige form har genåbnet mesterskabskampen i Spanien. Oddset på, at catalonierne vinder mesterskabet er på ti dage steget fra 1,03 til 1,50, hvilket er en stigning på 46 procent.

Barcelona lignede længe et hold, der kunne køre mesterskabet hjem på autopilot. Selv ikke 1-2-nederlaget til Real Madrid fik NordicBet* til at ryste på hånden. Helt frem til kampen mod Real Sociedad for ti dage siden stod Barcelona-mesterskabet i odds 1,03.

Siden da er Messi og co. dog blevet ved at tabe. Og i dag er oddset på et Barca-mesterskab strøget op i 1,50. Det er en stigning på 46 procent. Kigger man på chancevurderingen svarer det til, at NordicBet* for ti dage siden anså det for 90 procent sikkert, at Barcelona vandt mesterskabet, mens man i dag blot er 62 procent sikker.

"Som oddset indikerer, anser vi stadig Barcelona for at være favoritter til at vinde mesterskabet. Men forud for Real Madrid-kampen var vi faktisk så sikre, at vi ikke engang tog imod spil på catalonierne. Derfor er det en ganske voldsom udvikling, vi har været vidne til", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

"Grunden til, at vi fortsat har tiltro til Barcelona, er, at de har et nemmere slutprogram end konkurrenterne, og at de trods formnedgangen stadig har et fantastisk hold. Derudover skal både Real Madrid og Atletico Madrid afse kræfter til Champions League."

I løbet af de seneste tre uger har Barcelona sat et ni points forspring i ligaen over styr, mens holdet blev slået ud af Champions League af landsmændene fra Atletico Madrid.

Alle tre tophold i La Liga skal i aktion onsdag. Barcelona aflægger visit hos Deportivo La Coruna, og Atletico Madrid skal til Bilbao. Real Madrid tager imod Villareal.

Hvilket hold vinder det spanske mesterskab?

Barcelona                           1.50

Atletico Madrid                    4.20

Real Madrid                        6.00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold - Spanien - Spansk Liga BBVA - Vinderspil

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef NordicBet*

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

NordicBet*, Betsson* Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://nordicbet.dk