Australian Open er slut, og spillerne tager nu i alle mulige forskellige retninger i verden. Klaus f har kigget på den nye ATP-turnering i Singapore, der finder sted i denne her uge. Der vil, som traditionen foreskriver, være et spændende spilforslag og forhåbentligt et odds, der repræsenterer værdi

OBS: BetXpert gør opmærksom på, at bookmakerne p.t. ikke udbyder spil på turneringsvinderen, som er klaus f's forslag går ud på. Vi beklager selvfølgelig timingen på udgivlesen af denne optakt.  Hold eventuelt selv øje med, hvilket odds bookmakerne kommer med, når vinderoddsmarkedet åbner igen. Vi arbejder p.t. på en procedure, så dette ikke sker igen.

ATP Singapore er den nye dreng i klassen. Det er ikke et stærkt besat felt i Singapore, der mildest talt ligner en Challenger. Turneringen spilles indendørs. Mange spillere vil spille deres chance i denne her uge og få muligheden for en ATP-titel, som de aldrig har haft før.  

Jeg vil fokusere på spillere, der traditionelt præsterer i de mindre ATP-turneringer, og har en god historik indendørs. Selvom det ikke er et drømmefelt, så er der flere spillere med, der har mange meritter indendørs. 

ATP Singapore - mange om buddet 

Det eneste rigtig store navn ved ATP Singapore er kroatiske Marin Cilic. Sammen med Adrian Mannarino fra Frankrig og Alexander Bublik fra Kazakhstan er det favorittrioen jævnfør bookmakernes odds. Der er ni spillere mellem odds 6,5 og 19, hvilket vidner om mange jævnbyrdige opgør i den kommende uge. 

Favoritterne i min optik er dog dem, der er i form og samtidig har et spil, der passer til indendørs. Det er her, at jeg har fundet mit odds og mit spilforslag i denne optakt. 

Favoritfeltet 

Alexander Bublik skal nævnes, selvom jeg ikke føler, hans odds er særligt fristende. En type som Bublik skal normalt spilles til højere odds, da der er så langt fra hans bundniveau til topniveau. Og han kan lige så godt ryge i første runde som gå hele vejen. 

Marin Cilic er turneringens største navn, men kroaten har været langt under par i lang tid. Selvom man får odds 6,5 på en spiller af hans kaliber i en ATP 250, så er det for lavt i min optik. Det mentale har været Cilics problem i lang tid, og i opvarmningsturneringen til Australian Open lykkedes det ham også at smide flere matchbolde. Australian Open blev heller ingen succes, da han røg ud i 1. runde mod Dimitrov i tre relativt hurtige sæt. 

Franske Mannarino er en mester i disse mindre turneringer indendørs, hvor han med sin introverte stil kan spille sig diskret frem til slutkampene. Han ligger som den tredje spiller også omkring odds 6,5, hvilket kan friste en frankofil sjæl. 

John Millman vandt sin første titel indendørs for nogle måneder siden, men australieren har været skidt spillende siden. Hvis han finder sit niveau, så kan han godt være interessant her i Singapore. 

Lloyd Harris har også niveauet til at gå hele vejen. Hans aggresive spil passer perfekt til denne turnering, og det er ikke mange måneder siden, han pressede Zverev i Köln, hvor tyskeren ellers var urørlig. Hans odds er dog en kende lavt til min smag.

Og så skal Soon Woo Kwon nævnes. Den farlige koeraner er i finalen i denne uge ved indendørsturneringen i Biella. Om det så er en fordel eller ulempe, vil være ren spekulation. Han kunne køre videre på sit momentum, men en lang uge med rejseaktivitet kan også have en negativ effekt på den formstærke asiat. 

Outsidere

Jason Jung fra USA skal ikke undervurderes. I Biella spillede han en flot kamp mod Kwon og skulle have vundet andet sæt. Han viste i New York i 2019, at han kan være med blandt de bedste indendørs. Her slog han Tiafoe, inden at han tabte mod Querrey i tre sæt. Jung ligger helt oppe omkring odds 67 og kan være et spilforslag værd. 

Matthew Ebden fandt lidt af sin gamle form i opvarmningsturneringen ved Australian Open. Han har samtidig været i finalen ved Australian Open i mixdouble - selvom det ikke har nogen relevans i forhold til single, kan det give noget selvtillid. Han har også meritterne indendørs til at lave ballade i et felt. 

Spilforslag ATP Singapore      

Jeg kan ikke ignorere en franskmands form og historik indendørs i de mindre turneringer i dette spilforslag, selvom odds er i den lave ende:

Adrian Mannarino til at vinde ATP Singapore til odds 6,5 hos Bet365*.

Den talentfulde franskmand kan med sit flade og hurtige spil gå langt i Singapore. Han plejer at være motiveret i disse turneringer, hvor mange spillere af hans rangering tager en mental pause. Jeg kunne godt lide hans niveau i Australien, hvor han detroniserede Kecmanovic, inden Alexander Zverev blev endestationen. Hans lodtrækning er også ganske favorabel. Og så har jeg svært ved at se, hvor det skal gå galt for ham i de første runder. I de sidste fire indendørsturneringer, han har deltaget i, er han nået til minimum tredje runde. 

Spil på Mannarino hos bet365

Regnskab:
Spil i alt: 16
Vundne spil: 5
Tabte spil: 11
Profit: 22,18
Tbp: 239
 

Livestream ATP Singapore gratis hos bet365*

Hvis du har en konto hos spiludbyderen bet365*, kan du helt gratis streame alle kampene fra ATP Singapore. Det eneste, det kræver, er, at du har penge stående på din bet365-konto. Én øre er nok. Bet365* tager ikke nogle af dine penge, når du livestreamer tennis eller nogle af de mange store fodboldligaer, som de viser. Det er blot et krav, at du har penge stående på kontoen. 

Minimumsbeløbet, du skal indbetale hos bet365*, er 50 kroner. Når du har indbetalt de 50 kroner, kan du gøre med dem, hvad du vil. Du kan lade dem stå, eller du kan spille for nogle af dem. Det er helt op til dig. Men så længe du har minimum én øre tilbage på kontoen, er du garanteret gratis livestream til ATP Singapore og et væld af andre tennisturneringer, håndboldturneringer, fodboldturneringer med mere.

Hvis du ikke allerede har en konto hos bet365*, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. Og det tager som regel under fem minutter, såfremt du har dit NemID ved hånden. Klik blot på knappen herunder, og følg de simple instrukser for oprettelse af konto. Så kan du være i gang med at streame topsport i løbet af ingen tid. 

Livestream ATP Singapore gratis hos bet365