Søndag eftermiddag er der også storopgør i Spanien, hvor de store Madrid-klubber tørner sammen på Wanda Metropolitano. BetXpert har fundet odds på El Derbi.

De to Madrid-giganter Atlético Madrid og Real Madrid mødes søndag klokken 16.00 på Atléticos hjemmebane Wanda Metropolitano. Her byder Diego Simeones mandskab bysbørnene velkommen som nummer et i tabellen, mens Real ligger nummer tre, er fem point efter og i øvrigt også har spillet en kamp mere end Atlético. 


Derfor er Zinedine Zidanes mandskab pressede, hvis de vil gøre sig forhåbninger om mesterskabet i denne sæson. Skal de for alvor bevare mesterskabsdrømmene, så skal der tre point med hjem fra rivalernes hjemmebane.  

Odds på Atlético - Real

Herunder finder du udvalgte odds på rivalopgøret mellem Atlético Madrid og Real Madrid. Kampen spilles søndag klokken 16.00, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller via livestreaming hos en bookmaker. Det kan du læse mere om længere nede i artiklen. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Atlético Madrid 2,70
Uafgjort 3,30
Real Madrid 2,85
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,20
Under 2,5 mål 1,72
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,90
Nej 1,92
Hvem scorer et mål i kampen? Højeste odds Bookmaker
Karim Benzema scorer 2,90
Moussa Dembélé scorer 3,60
Joao Félix scorer 3,85
Ángel Correa scorer 4,75
Marcos Llorente scorer 5,80
Marco Asensio scorer 6,00
Koke scorer 6,50
Yannick Carrasco scorer 7,00
Isco scorer 7,50
Casemiro scorer 8,50
Toni Kroos scorer 10,00

Odds er senest opdateret fredag den 5. marts klokken 12.54.

Bookmakerne spår et uhyre tæt opgør mellem Atlético og Real Madrid søndag eftermiddag, hvilket tydeligt kan ses i oddstabellerne ovenfor. De seneste fire kompetitive opgør de to hold imellem er endt med under 2,5 mål. Vi skal tilbage til februar 2019 for at finde seneste Madrid-derby, der gik over 2,5 mål. Dengang sejrede Real med 3-1 på Wanda Metropolitano.

De seneste to Madrid-derbyer er også begge endt med Real Madrid-sejr. Da de senest mødtes den 12. december 2020, endte det 2-0 til Real Madrid. Dengang bragte Casemiro Real foran med 1-0 efter 15 minutters spil, mens Jan Oblak uheldigt lavede selvmål i anden halvleg til slutresultatet 2-0. Dani Carvajal sendte et godt og hårdt skud afsted, der ramte stolpen, og bolden ramte så Oblaks bagdel og gik i mål. 

I weekenden vandt Atlético en fin udesejr på 2-0 mod Villarreal, og dermed fik de lidt oprejsning efter to nederlag i træk. I forrige spillerunde tabte de højst overraskende med 2-0 hjemme mod Levante, mens de i Champions League tabte 1-0 mod Chelsea i første opgør i ottendedelsfinalen. 

Real Madrid skuffede hjemme mod Real Sociedad i sidste weekend, hvor Vinícius Júniors mål i kampens slutminutter sikrede Zidanes tropper det ene point. Real var ellers inde i en god stime med fem sejre i træk i alle turneringer.

Søndagens møde mellem de to store Madrid-klubber er kamp nummer 168 mellem de to i La Liga, og det er klart Real Madrid, der har overtaget. Hele 89 gange har Real Madrid sejret, mens det 39 gange er endt uafgjort, og 39 gange er blevet til Atlético-sejr. 

I de seneste fire indbyrdes opgør har Real Madrid formået at holde buret rent mod Atlético. Det vil sige, at vi skal tilbage til føromtalte februarkamp i 2019 for at finde seneste Atlético-mål mod Real Madrid. 

Bud på startopstillinger

Atlético Madrid: Oblak - Felipe, Hermoso, Savic - Trippier, Koke, Llorente, Carrasco - Correa, Suárez, Félix

Real Madrid: Courtois - Vázquez, Nacho, Varane, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Isco - Asensio, Benzema

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored.

Hos Atlético er José Giménez tvivlsom, mens Real Madrid må undvære en række spillere såsom anfører Sergio Ramos, Dani Carvajal og Eden Hazard. Desuden er Karim Benzema tvivlsom. 

Livestream Atletico - Real Madrid gratis

For at du kan livestreame Atlético Madrid – Real Madrid gratis hos Bet365*, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede er kontoindehaver hos en bookmaker, er det naturligvis gratis og problemfrit at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger efterfølgende de oprettelsesinstrukser, der kommer frem på din skærm. Det tager under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Derudover skal du være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Som nævnt er det et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame Atlético - Real Madrid hos en bookmaker. Det er dog nok at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder fra storkampen i Spanien. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. Find livestreamet til Atlético - Real

Du finder livestreamet til El Derbi mellem Atlético Madrid og Real Madrid ved at trykke dig ind på kampen, akkurat som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Spanien - La Liga" --> "Atlético - Real Madrid". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang søndag eftermiddag klokken 16.00. 

Det er altså nemt at se Atlético - Real live, hvis du har en konto hos Bet365*

Er du ny kunde hos Bet365*, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.