Betfair Sportsbook* giver nye danske kunder odds 6 for sejr til Arsenal i onsdagens CL-kamp mod Dortmund - og pengene tilbage hvis spillet kikser.

Det lugter af flot, offensivt orienteret fodbold når de hurtige teknikere fra Arsenal og Dortmund dyster mod hinanden på Emirates Stadium. Tyskerne fører gruppen, men englænderne er favoritter på eget græs.

  

Sats på Arsenal til det nuværende odds (2,45) hos Betfair Sportsbook*. Hvis dit spil går hjem, toppes dit odds op (gælder for en indsats på 100 kr) til 6,0 i form af et freebet-beløb. Og hvis dit spil ikke går hjem? Så refunderer Betfair Sportsbook* din indsats i form af et freebet (op til 100 DKK).

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. Angiv kampagnekoden ZEP352 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på dansk sejr til de nuværende odds
  4. Nyd Arsenal-Dortmund i forvisning om at du modtager et freebet på din Betfair* Sportsbook-konto uanset hvordan kampen ender!

Du kan naturligvis satse mere end 100 DKK, men det vil kun være 100 DKK (og kun dit første spil) der tæller i forbindelse med dette tilbud.

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG den normale start-bonus hos Betfair Sportsbook* (freebet på 1000 kr).

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på Arsenal-Dortmund, onsdag kl 20:45

Arsenal Uafgjort Dortmund
2,45 3,50 3,00

Eksempel: Du satser 100 kr på Arsenal-sejr til odds 2,45. Hvis englænderne vinder, scorer du dermed en netto-gevinst på 145 kr. Derudover får du et freebet-beløb på 355 kr. Hvis Arsenal IKKE vinder, taber du din indsats, men får den refunderet i form af et freebet på 100 kr.