Den bedste svenske fodboldrække, Allsvenskan, nærmer sig sin afslutning, og i den anledning har vi her på BetXpert lavet en motivationsoversigt. Se desuden også, hvor du nemt og gratis kan livestreame Allsvenskan. 

OBS: Artiklen er senest opdateret den 30. november klokken 17.32. 

Der resterer blot en enkelt spillerunde af Sveriges bedste fodboldturnering, Allsvenskan. I front ligger Malmö FF, som har danske Jon Dahl Tomasson i trænersædet. Herudover også en række danske spillere som eksempelvis anfører Anders ”AC” Christiansen og Søren Rieks. 

Det er dog utrolig tæt i toppen af Allsvenskan, så danskerkolonien på den anden side af Øresund kan ikke hvile på laurbærrene, hvis mesterskabet skal i hus.

I denne artikel forsyner vi dig med et overblik over, hvilke hold der har noget at spille for i sidste spillerunde, og hvilke hold der groft sagt bare skal have sæsonen overstået. 

Nederst i artiklen finder du en kort guide til, hvordan du kan livestreame Allsvenskan. 

30. spillerunde i Allsvenskan

Der spilles 30 runder i Allsvenskan, og i weekenden tager vi hul på netop 30. og sidste spillerunde. Alle otte kampe finder sted på lørdag klokken 15.00.

Inden vi når til gennemgangen af holdene og kampene, skal vi lige have slået et par ting fast:

1) De to direkte nedrykkere, nummer 15 og nummer 16, er fundet. Det bliver Örebro og Östersunds, der må en tur ned i Superettan. Der er imidlertid stadig masser af spænding om, hvem der trækker sorteper i form af 14.-pladsen. Vedkommende skal spille playoff mod et hold fra Superettan. 

Inden 30. spillerunde er det Degerfors, der indtager 14.-pladsen. Ergo er det dem, som de øvrige bundhold primært skal holde øje med.

2) Der er europæiske pladser til top-3-holdene. Dog er det også værd at gå efter 4.-pladsen, da den også typisk vil kaste en Europa-billet af sig. Det gør den i de tilfælde, hvor vinderen af cupturneringen er et top-3-hold fra ligaen. 

BetXpert har selvfølgelig stillingen i Allsvenskan, såfremt du skulle få brug for den. Og lad os så komme i gang med at se lidt på holdenes motivation. 

AIK Stockholm – Sirius 

Kamptidspunkt: lørdag klokken 15.00

AIK Stockholm hjemme: 12-2-0 25:6
Sirius ude: 3-5-6 16:30

AIK Stockholm har spillet 5 ud af 14 hjemmekampe over 2,5 mål (36 procent)
Sirius har spillet 10 ud af 14 udekampe over 2,5 mål (71 procent)

Der er kæmpe motivationsforskel på holdene her. AIK Stockholm er det eneste hold, der kan nå at indhente Malmö FF og dermed blive svenske mestre 2021. 

Hovedstadsholdet har to point op til Jon Dahl Tomasson og kompagni, hvorfor en sejr er påkrævet her mod et Sirius-mandskab, som intet har at spille for. Gæsterne ligger nummer ti og kan med en sejr maksimalt blive nummer otte. Et nederlag vil i værste fald betyde, at de ender på 12.-pladsen. 

AIK har dog ikke tingene i egne hænder. Samtidig med at de selv skal vinde, er det et krav, at Malmö FF taber hjemme mod Halmstads BK, som kæmper for overlevelse. 

Selv hvis Malmö FF skulle komme komfortabelt foran mod Halmstads BK, betyder det ikke, at AIK lige så godt kan stoppe med at spille fodbold. Vinder de ikke her mod Sirius, har Djurgården muligheden for at overhale dem og snuppe sølvmedaljerne. 

Ergo skal AIK Stockholm sørge for at vinde uanset hvad. De kommer da også med selvtilliden i orden efter at have strikket tre sejre sammen på stribe. 

Sirius kommer med to sejre og én uafgjort i de seneste kampe – en ”stime”, der endegyldigt har sikret dem endnu en sæson i Allsvenskan. 

Odds på AIK Stockholm – Sirius

Herunder får du de bedste odds på 1X2 og under/under til AIK Stockholm – Sirius

Odds på AIK Stockholm - Sirius (1X2) Højeste odds Bookmaker
AIK Stockholm 1,25
Uafgjort 6,25
Sirius 14,00
Odds på AIK Stockholm - Sirius (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
AIK (-1,5 Asian handicap) 1,75
Sirius (+1,5 Asian handicap) 2,12
Odds på AIK Stockholm - Sirius (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,74
Under 2,5 mål 2,25

OBS: Odds på AIK Stockholm – Sirius er fra torsdag den 2. december klokken 11.39. 

Sirius har reddet sig endnu en sæson i Allsvenskan, og derfor kan de spille helt frit her mod mesterskabshungrende AIK Stockholm. Spørgsmålet må imidlertid være, om ikke Sirius-spillernes forløsning må være så stor, at de glemmer at spille fodbold her i sidste spillerunde. 

Det bør i hvert fald alt andet lige give AIK endnu bedre arbejdsbetingelser, at de ikke skal spille mod et hold, som endnu spiller for at sikre sig en fornyelse af Allsvenskan-licensen. 

BK Häcken – Djurgården

Kamptidspunkt: lørdag klokken 15.00

BK Häcken hjemme: 6-3-5 29:20
Djurgården ude: 6-4-4 15:12

BK Häcken har spillet 10 ud af 14 hjemmekampe over 2,5 mål (71 procent)
Djurgården har spillet 4 ud af 14 udekampe over 2,5 mål (29 procent)

Endnu en kamp, hvor der er en verden til forskel på motivationen – eller det bør der i hvert fald være. 

Hjemmeholdet ligger på 11.-pladsen og kan maksimalt nå at avancere til 8.-pladsen. De kan i værste tilfælde ryge en enkelt plads ned. 

Dette står – i hvert fald motivationsmæssigt – i skarp kontrast til Djurgården, som både spiller for 2.-pladsen og for at bevare 3.-pladsen. Der er to point op til sølvet og to point ned til bronzen. Ergo skal Djurgården vinde for at vide sig sikre på 3.-pladsen og for at kunne gøre sig forhåbninger om 2.-pladsen. 

Begge mandskaber har haft meget svingende resultater på det seneste. BK Häcken tabte senest med 0-3 ude mod Sirius, mens Djurgården smed sine mesterskabschancer væk ved at tabe med 2-3 hjemme mod Varbergs BoIS. 

Odds på BK Häcken – Djurgården

Herunder får du de bedste odds på 1X2 og under/under til BK Häcken – Djurgården.

Odds på BK Häcken - Djurgården (1X2) Højeste odds Bookmaker
BK Häcken 4,60
Uafgjort 3,96
Djurgården 1,79
Odds på BK Häcken - Djurgården (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,78
Under 2,5 mål 2,20
Odds på BK Häcken - Djurgården (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,72
Nej 2,25

OBS: Odds på BK Häcken – Djurgården er fra tirsdag den 2. december klokken 11.50. 

Djurgården har motivationen på deres side, men undervurder ikke hjemmeholdet. De har nogle skarpe offensivspillere, som formentlig ikke er gået på ferie endnu. Her tænkes der ikke mindst på Alexander Jeremejeff (11 mål) og Patrik Waalemark (ni mål). Det kunne godt lugte lidt af mål her.  

Hammarby FF – Kalmar FF

Kamptidspunkt: lørdag klokken 15.00

Hammarby hjemme: 10-3-1 30:16
Kalmar FF ude: 7-3-4 20:19

Hammarby FF har spillet 8 ud af 14 hjemmekampe over 2,5 mål (57 procent)
Kalmar FF har spillet 7 ud af 14 udekampe over 2,5 mål (50 procent)

Hammarby ligger nummer fem har et lille håb om at avancere til 4.-pladsen, som potentielt kan give adgang til europæisk fodbold. Det vil dog kræve, at vinderen af den svenske cupturnering slutter i top-3 her i Allsvenskan-tabellen. Det er der imidlertid også gode chancer for vil ske. 

Det ser dog alligevel lidt svært ud for Hammarby. De har to point op til Elfsborg, som tilmed har en bedre målforskel. Den lyder på +15, mens Hammarbys lyder på +11. Dermed er det også et krav, at Elfsborg taber ude mod allerede nedrykkede Örebro. Alternativt at Elfsborg spiller uafgjort, mens Hammarby vinder stort over Kalmar FF.

Kalmar FF er dog ikke et hold, man bare lige basker med fire-fem mål. Holdet ligger nummer seks og er i god form. Man tabte godt nok senest med 0-1 hjemme mod Malmö FF, men inden da havde holdet fået ti point i de foregående fire kampe. 

Heldigvis for Hammarby er da også i god form. De har således blot lidt nederlag i én ud af de seneste otte kampe. 

Odds på Hammarby FF – Kalmar FF

Herunder får du de bedste odds på 1X2 og under/under til Hammarby FF – Kalmar FF.

Odds på Hammarby FF - Kalmar FF (1X2) Højeste odds Bookmaker
Hammarby FF 1,87
Uafgjort 4,20
Kalmar FF 4,00
Odds på Hammarby FF - Kalmar FF (over/under 3,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 3,5 mål 2,61
Under 3,5 mål 1,55
Odds på Hammarby FF - Kalmar FF (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,61
Nej 2,40

OBS: Odds på Hammarby FF – Kalmar FF er fra torsdag den 2. december klokken 12.02. 

Hammarby bør gå efter det spinkle håb om top-4, men Kalmar kommer formentlig for at spille bold. Det kunne meget vel gå hen at blive en underholdende affære på Tele2 Arena i Stockholm denne lørdag eftermiddag. 

IFK Norrköping – IFK Göteborg

Kamptidspunkt: lørdag klokken 15.00

IFK Norrköping hjemme: 8-4-2 27:15
IFK Göteborg ude: 4-5-5 17:21

IFK Norrköping har spillet 9 ud af 14 hjemmekampe over 2,5 mål (64 procent)
IFK Göteborg har spillet 7 ud af 14 udekampe over 2,5 mål (50 procent)

Vi skal ikke mange runder tilbage, før IFK Norrköping var med i spillet om de lidt sjovere pladser. Ét point i de tre seneste tre kampe har dog gjort, at holdet nu er at finde på 7.-pladsen helt uden mulighed for at ende i top-4. 

Lørdagens modstander fra IFK Göteborg ligger på 8.-pladsen, men har ikke mulighed for at overhale IFK Norrköping, da der er seks point op. I værste fald kan IFK Göteborg, hvis de taber denne kamp, ende på 12.-pladsen. 

Göteborg kommer i god form med blot ét nederlag i de seneste syv kampe. I sidste weekend vandt holdet med 4-0 hjemme over nedrykkerne Östersunds FK. 

Summa summarum: Her er tale om to hold, der ikke har noget at tabe. Dermed kunne her godt blive tale om en åben kamp med mulighed for en masse mål. 

En sidste bemærkning: Hjemmeholdets angriber Samuel Adegbenro spiller for at blive Allsvenskan-topscorer. Han har scoret 17 mål, hvilket er tre flere end Degerfors' Victor Edvardsen og Malmö FF's Antonio-Mirko Čolak. 

Odds på IFK Norrköping – IFK Göteborg

BetXpert giver dig herunder de bedste 1X2- og over/under-odds på IFK Norrköping – IFK Göteborg. 

Odds på IFK Norrköping - IFK Göteborg (1X2) Højeste odds Bookmaker
IFK Norrköping 2,25
Uafgjort 3,70
IFK Göteborg 3,20
Odds på IFK Norrköping - IFK Göteborg (over/under 3,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 3,5 mål 2,78
Under 3,5 mål 1,48
Odds på IFK Norrköping - IFK Göteborg (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,58
Nej 2,45

OBS: Odds på IFK Norrköping – IFK Göteborg er fra torsdag den 2. december klokken 12.43. 

Det dufter sødt af mål her i en kamp, hvor to udmærkede hold tørner sammen i en kamp, hvor ingen har det store at tabe. Læg hertil, at hjemmeholdets angriber Samuel Adegbenro spiller for at blive ligatopscorer. Han er tre mål foran sine to nærmeste forfølgere, så det ser rigtig godt ud. Nigerianeren vil dog uden tvivl gerne lægge nogle mål til sæsontotalen på 17 mål. 

Malmö FF – Halmstads BK

Kamptidspunkt: lørdag klokken 15.00

Malmö FF på hjemmebane: 8-4-2 31:16
Halmstads BK på udebane: 3-3-8 11:17

Malmö FF har spillet 9 ud af 14 hjemmekampe over 2,5 mål (64 procent)
Halmstads BK har spillet 4 ud af 14 udekampe over 2,5 mål (29 procent)

Dette er velsagtens rundens mest betændte og spændende opgør. Malmö FF fører Allsvenskan med to point ned til AIK Stockholm og har +28 i målforskel, mens hovedstadsholdet har +18. 

Det betyder, at holdet fra Skåne blot skal have uafgjort, så er mesterskabet deres. Dette medmindre at AIK vinder med 11 eller flere mål hjemme mod Sirius. Det må mildest talt kategoriseres som værende meget usandsynligt. 

Malmö FF vil dog næppe spille på bare at holde uafgjort hele vejen hjem. En enkelt chance til Halmstads BK kan føre til et mål, og så ryger mesterskabet formentlig til AIK i stedet. 

Derfor kommer de lyseblå spillere helt sikkert ud til kampen for at vinde den i overbevisende stil. Dette er yderst uheldigt for Halmstad, som virkelig har brug for pointene. Det har de, fordi de er smurt tykt ind i nedrykningsstriden. 

Sagen er den, at de to direkte nedrykkere er fundet. Det bliver Örebro og Östersunds FK. Dermed er der kun én potentiel nedrykker tilbage. Holdet, der slutter på 14.-pladsen, skal spille playoff mod Helsingborgs IF fra Superettan. 

Lige nu er det Degerfors, som ligger på 14.-pladsen, men det er kun via en dårligere målforskel end netop Halmstad. Degerfors møder Östersunds FK på udebane, og som vi allerede har fået slået fast, så har Östersunds ikke noget at spille for, da de allerede er rykket ned. Dermed kan der meget vel vente et eller flere point til Degerfors – ét point er nok, såfremt Halmstads taber mod Malmö. 

Hvis ikke Halmstad finder noget ekstraordinært frem denne lørdag, kan det meget vel blive dem, der skal spille playoffkampe mod Helsingborgs IF fra Superettan. 

En sidste bemærkning: Malmö FF's kroatiske angriber Antonio-Mirko Čolak har et lille håb om at blive Allsvenskan-topscorer. Han er p.t. på 14 mål, hvorfor han har tre mål op til IFK Norrköpings nigerianske angriber Samuel Adegbenro. 

Odds på Malmö FF – Halmstads BK

Herunder får du en oversigt over de bedste odds på 1X2 og over/under 2,5 mål til Malmö FF – Halmstads BK. 

Odds på Malmö FF - Halmstads BK (1X2) Højeste odds Bookmaker
Malmö FF 1,37
Uafgjort 5,25
Halmstads BK 9,24
Odds på Malmö FF - Halmstads BK (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Malmö FF (-1,5 Asian handicap) 2,05
Halmstads BK (+1,5 Asian handicap) 1,83
Odds på Malmö FF - Halmstads BK (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,81
Under 2,5 mål 2,20

OBS: Odds på Malmö FF – Halmstads BK er fra torsdag den 2. december klokken 12.54. 

Begge hold har brug for pointene, og det er lidt en skam for udeholdet, som formentlig kommer op mod overmagten. Malmö FF spiller for mesterskabet, og spiller for spiller er de et langt bedre hold end udeholdet. 

Det bør blive til en hjemmesejr, og så må Halmstad ellers håbe på, at Östersunds FK, der intet har at spille for, kan slå Degerfors. 

Varbergs BoIS – Mjällby

Kamptidspunkt: lørdag klokken 15.00

Varbergs BoIS på hjemmebane: 5-5-4 15:14
Mjällby på udebane: 5-5-5 16:11

Varbergs BoIS har spillet 5 ud af 14 hjemmekampe over 2,5 mål (36 procent)
Mjällby har spillet 5 ud af 14 udekampe over 2,5 mål (36 procent)

Her er der tale om to hold, som ikke har andet end midterplaceringer at spille for. Varbergs ligger nummer ni og kan avancere til 8.-pladsen eller i værste fald dumpe ned på 12.-pladsen. Mjällby ligger på 12.-pladsen, hvilket de som minimum er sikre på at fastholde. Med en sejr her kan de optimalt set komme op på 8.-pladsen. 

Begge hold kommer i fin form med blot ét nederlag i de seneste fem kampe. 

Odds på Varbergs BoIS – Mjällby

Her får du de bedste 1X2- og over/under-odds til Varbergs BoIS – Mjällby. 

Odds på Varbergs BoIS - Mjällby (1X2) Højeste odds Bookmaker
Varbergs BoIS 2,50
Uafgjort 3,35
Mjällby 3,00
Odds på Varbergs BoIS - Mjällby (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,23
Under 2,5 mål 1,75
Odds på Varbergs BoIS - Mjällby (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,90
Nej 1,95

OBS: Odds på Varbergs BoIS – Mjällby er fra torsdag den 2. december klokken 13.06. 

Ingen af holdene hører til dem, der spiller flest målrige kampe på henholdsvis hjemme- og udebane. Her er der dog tale om sæsonens sidste kamp, som tilmed er gratis for begge klubber. Derfor kan vi med god ræson forvente at se to hold, der møder op for at spille en god og forhåbentlig underholdende afslutningskamp. 

Örebro – Elfsborg 

Kamptidspunkt: lørdag klokken 15.00

Örebro på hjemmebane: 2-4-8 11:21
Elfsborg på udebane: 8-1-5 22:16

Örebro har spillet 7 ud af 14 hjemmekampe over 2,5 mål (50 procent)
Elfsborg har spillet 8 ud af 14 udekamp over 2,5 mål (57 procent)

Som vi allerede har fået slået fast flere gange her i motivationsoversigten, så er Örebro allerede rykket ned. Det betyder, at de næppe kommer med den allerstørste motivation for dette opgør. 

Gæsterne bør omvendt have masser af motivation for at gøre det så godt som muligt. Elfsborg ligger nummer fire og har to point op til Djurgården på 3.-pladsen. Dermed er der stadig en mulighed for at få metal. Det kræver imidlertid, at Djurgården sætter point til på udebane mod et BK Häcken-hold, som ikke har noget at spille for. Men gør det det, så er bronzemedaljerne Elfsborgs, såfremt de kan vinde her mod Örebro. 

Værd at vide er også, at Elfsborg kan smide 4.-pladsen, hvis de taber denne kamp, samtidig med at Hammarby vinder slår Kalmar FF hjemme på Tele2 Arena. Eller hvis Elfsborg kun får uafgjort, og Hammarby vinder med fire eller fem mål (det er et større regnestykke, der blandt andet er afhængig af, om Elfsborg spiller uafgjort via 0-0, 1-1, 2-2, 3-3 etc.). 

Det er ikke helt tilfældigt, at Örebro er én af de to sikre nedrykkere fra denne sæsons Allsvenskan. Holdet ser helt håbløst ud og har da kun fået to point i de seneste ni kampe. 

Resultaterne svinger en smule for Elfsborg, men det bør være mere end rigeligt til at vinde denne udekamp mod elendige Örebro. 

Odds på Örebro – Elfsborg

Her får du d bedste odds på Örebro – Elfsborg. 

Odds på Örebro - Elfsborg (1X2) Højeste odds Bookmaker
Örebro 6,45
Uafgjort 4,70
Elfsborg 1,54
Odds på Örebro - Elfsborg (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Örebro (+1,5 Asian handicap) 1,63
Elfsborg (-1,5 Asian handicap) 2,48
Odds på Örebro - Elfsborg (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,62
Under 2,5 mål 2,40

OBS: Odds på Örebro – Elfsborg er fra torsdag den 2. december klokken 13.27.

Hvor meget gas er der tilbage i ballonen hos hjemmeholdet? De er som nævnt allerede rykket ned, og her møder de et Elfsborg-mandskab, som spiller for bronzemedaljerne. 

Östersunds FK – Degerfors 

Kamptidspunkt: lørdag klokken 15.00

Östersunds FK på hjemmebane: 3-2-9 18:22
Degerfors på udebane: 2-3-9 10:29

Östersunds FK har spillet 9 ud af 14 hjemmekampe over 2,5 mål (64 procent)
Degerfors har spillet 7 ud af 14 udekampe over 2,5 mål (50 procent)

Östersunds FK er allerede rykket ned i Superettan, og spørgsmålet er, om Degerfors skal følge med ned. 

Degerfors befinder sig inden denne sidste spillerunde på 14.-pladsen, hvilket betyder playoffopgør mod nummer tre fra Superettan, Helsingborgs IF. Der er imidlertid håb for Degerfors – et rimelig stort håb endda. 

Der er godt nok kun ét hold, som de kan nå at overhale og trække ned på 14.-pladsen, og det er Halmstads BK, som de er a point med. Uheldigvis for Halmstadholdet skal de spille på udebane mod Malmö FF, som skal bruge point for endegyldigt at sikre sig mesterskabet. 

Halmstads BK er dermed i overhængende fare for at tabe her i sidste spillerunde. Og gør de det, så skal Degerfors blot at have ét point her mod Östersunds for at klare frisag. 

Östersunds FK har tabt fire kampe i træk, mens Degerfors senest fik brudt en stime på netop fire nederlag på stribe – ved den lejlighed blev IFK Norrköping besejret med 4-1. 

En sidste bemærkning: Degerfors' angriber Victor Edvardsen har et lille håb om at blive Allsvenskan-topscorer. Han er p.t. på 14 mål, hvorfor han har tre mål op til IFK Norrköpings nigerianske angriber Samuel Adegbenro. 

Odds på Östersunds FK – Degerfors 

Herunder får du en oversigt over markedets bedste odds på 1X2 og over/under til Östersunds FK – Degerfors.

Odds på Östersunds FK - Degerfors (1X2) Højeste odds Bookmaker
Östersunds FK 6,75
Uafgjort 5,10
Degerfors 1,46
Odds på Östersunds FK - Degerfors (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,57
Under 2,5 mål 2,55
Odds på Östersunds FK - Degerfors (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,76
Nej 2,15

OBS: Odds på Östersunds FK – Degerfors er fra torsdag den 2. december klokken 13.51. 

Degerfors vil angiveligt holde meget øje med stillingen i Malmö FF – Halmstads BK. Uanset stillingen i Skåne skal Degerfors have rigtig gode muligheder for at hente ét eller tre point mod et skidt Östersunds-mandskab, der for længst er rykket ned. 

Livestream Allsvenskan gratis hos bet365*

Det er heldigvis både nemt og gratis at livestreame Allsvenskan. Alt, det kræver, er en konto hos eksempelvis bet365*. Det er selvfølgelig gratis og sikkert at oprette en konto. 

For at kunne livestreame Allsvenskan skal du dog have penge stående på din konto. Det er ligegyldigt, om du har én øre, eller om du har 100 kroner, 1.000 kroner og så videre. Så længe du har penge på din bet365-konto, kan du gratis livestreame alle Allsvenskan-kampe. Bet365* tager ikke nogle af dine penge, når du streamer. Det er blot et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne streame. 

Minimumsbeløbet, du kan indbetale hos bet365*, er 50 kroner. Disse 50 kroner kan du så gøre med, hvad du vil. Du kan eksempelvis spille for 49,99 kroner og gemme den sidste øre, så du altid er sikret gratis livestreams. Det er helt op til dig. 

Det stopper dog slet ikke ved Allsvenskan. Hos bet365* kan du nemlig streame et væld af fodboldboldligaer helt gratis. Se for eksempel Serie A, Liga Liga, Bundesliga, 2. Bundesliga, Ligue 1 og meget, meget mere. Uden at bookmakeren trækker så meget som en øre af dine penge.