FC København lægger græs til når Brøndby og (sandsynligvis) Daniel Agger gæster Parken i første omgang af rivalopgøret denne sæson. Vi ser på odds og spil…

Det har ikke været lutter opture for de to københavnermandskaber, der ligger 7 (FCK) og 6 (Brøndby) i Superligaen efter syv spillerunder. Begge hold har oprustet markant i sommerpausen og havde bestemt håbet på mere end at have henholdsvis 10 og otte point efter førerholdet FC Midtjylland.

Søndag bliver tabelplacering og sæsonstart dog sat til side, her handler det kun om rivaliseringen og det interne opgør, det såkaldte New Firm. Kan Brøndby tage en skalp med fra Parken hos et FCK-mandskab, der skal spille europæisk i midtugen?

FC København
Uafgjort Brøndby IF
2,10 3,50 3,65
Betsafe
Bet365
Danske Spil
Tøftings Top Tip:

Under 2,5 mål 

Sæt mindst 50 kr på tippet hos Scandic og få pengene tilbage, op til 100 kr, hvis det ikke går hjem

Det refunderede beløb skal gennemspilles een gang til odds 1,5

Det er ikke kun selve opgøret der er interessant. Meget tyder nemlig på, at Daniel Agger får sin debut for Brøndby i derbyet mod FCK. Den danske landsholdsanfører har torsdag for første gang træner fuldt med og forsvareren melder selv, at han er tæt på 100%. Forsegler Agger en defensiv, der i sidste kamp lukkede to mål ind mod Randers?

Brøndby holder nullet mod FCK: odds 4,00 hos Ladbrokes

Eller kan FCK ikke holdes fra fadet, og hvem scorer i så fald? Og hvad med Brøndby, får de gang i Elmander og Pukki?

Daniel Aggers mulige comeback i den blå-gule-trøje ændrer ikke på, at Ståle Solbakkens mandskab er favorit. Det vurderer Danske Spils oddssætter Morten Overgaard:

- Der er ingen tvivl om, at Brøndby-mandskabet sukker efter en leder i den bagerste kæde, og Daniel Aggers comeback vil helt sikkert give hele holdet et boost. Men Brøndby har det traditionelt svært i Parken, og det ændrer Agger ikke på. Man skal også huske på, at FCK får Nicolai Jørgensen tilbage - og hvis Agger spiller, er der lagt op til den god kamp i kampen mellem Jørgensen, Kacaniklic, Cornelius og Brøndby-forsvaret. Men FCK-sejr er mest sandsynlig, siger Morten Overgaard.

FCK-Brøndby: Scorer i kampen?

Andreas Cornelius 2,70
Unibet
Steve De Ridder 3,70 Unibet
Teemu Pukki 3,70 Unibet
Nicolai Joergensen 3,75 Bet365
Yones Felfel 3,75 Bet365
Daniel Stueckler 4,00 Bet365
Holmbert Aron Fridjonsson 4,25 Unibet
Johan Elmander 4,25 Unibet
Alex Kacaniklic 4,33 Bet365
Bashkim Kadrii 4,33 Bet365
Elbasan Rashani 4,75 Bet365
Rurik Gislason 5,00 Bet365
Daniel Agger 11,00 Bet365

Analyse på vej

Vi har selvfølgelig en analyse på vej af kampen, men i mellemtiden hører vi gerne bud på et resultat - enten her i kommentarfeltet eller via Match Center, hvor du også kan finde nyheder, statistik og friske odds på kampen.