AGF har haft ualmindeligt svært ved at finde vej til modstandernes netmasker i forårets Superliga-kampe.

Senest blev det til et forsmædeligt nederlag på 0-4 hjemme mod FC Midtjylland – og det var hele femte gange i træk, at AGF gik fra banen uden at score.

Men hvor længe fortsætter AGF’s måltørke? Har du svaret på det spørgsmål, kan du hente solide odds hos Danske Spil, der lavet et specialspil på, hvornår AGF næste gang kommer på måltavlen i Superligaens sidste seks spillerunder.

- AGF har ikke scoret, siden de vandt 3-1 ude over Randers i 22. spillerunde. Det er en usædvanlig lang måltørke for et hold i Superligaen, og det bliver spændende at se, hvornår Jesper Fredberg igen kan juble over en scoring til sit hold, siger oddssætter hos Danske Spil, Hans-Henrik Busk Stie.

På tavlen påskemandag?
Skal man tro Danske Spil, så er der gode muligheder for, at det sker allerede påskemandag, hvor AGF på hjemmebane møder Brøndby i 28. spillerunde.

Kommer AGF på måltavlen i det opgør, så giver det odds 1,40.

Til gengæld er der langt højere odds at score, hvis aarhusianernes måltørke fortsætter mindst ét par kampe endnu.

Odds 500 på ingen mål
Hvis AGF først scorer igen, når OB er modstanderen i 30. spillerunde, er oddset 10,00 – mens der er intet mindre end odds 500, hvis det slet ikke lykkes for AGF at komme på måltavlen i nogle af de resterende seks Superliga-kampe i foråret.

- Det må være et spørgsmål om tid, før AGF får gang i målscoringen, og vi tror, det sker allerede mod Brøndby. Omvendt så ser AGF’s offensiv så ramt ud, at det bestemt ikke kan udelukkes, at det kommer til at tage et par kampe, før de får hul på bylden, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Danske Spils odds på næste AGF-scoring i Superligaen:

AGF-Brøndby (28. spillerunde): Odds 1,40
Viborg-AGF (29. spillerunde): Odds 3,50
AGF-OB (30. spillerunde): Odds 10,00
FC Vestsjælland-AGF (31. spillerunde): Odds 35,00
AGF-SønderjyskE (32. spillerunde): Odds 75,00
AaB-AGF (33. spillerunde): Odds 300,00
Ingen AGF-scoringer: Odds 500,00