Sponsoreret indhold fra Danske Spil

AGF sikrede sig 2. Pinsedag oprykning til Superligaen uden selv at spille, da Vejle på udebane slog de nærmeste oprykningsforfølgere fra Lyngby med 2-1. Dermed blev det matematisk sikkert, at århusianerne fra den kommende sæson igen kan se frem til Superliga-fodbold i Smilets by.

AGF har de seneste par sæsoner levet en noget omskiftelig tilværelse mellem Superligaens bund og toppen af 1. division. Men i den kommende sæson vurderer Danske Spil*, at AGF har gode muligheder for at blive i Superligaen.

- AGF har en dygtig træner i Morten Wieghorst og nyder massiv opbakning blandt klubbens store opland. AGF har et klart behov for at gå ud og forstærke sin sportslige trup de kommende måneder, hvis de vil overleve i Superligaen, men det regner vi også med, at de gør, siger oddssætter Peter Emmike.

- Vi vurderer, at AGF kan blive en del af bundstriden i næste sæson, men giver stadig århusianerne gode muligheder for overlevelse. Holdet skal formentlig kæmpe imod klubber som Viborg, SønderjyskE, Esbjerg og ikke mindst Hobro, der godt kan gå en vanskelig anden sæson i Superligaen i møde, i kampen for at blive i Superligaen, fortæller Peter Emmike.

Sikrer AGF sig endnu en sæson i Superligaen er der odds 1.37, mens en århusiansk nedtur og medfølgende nedrykning giver odds 2.80.

En topplacering til AGF er omvendt meget svært at få øje på, vurderer oddssætteren.

- Vi giver odds 22.00, hvis AGF blander sig i medaljekampen og Superligaens top 3. AGF skal være glade for at slutte i den øverste del af tabellen, for klubber som FC København, FC Mudtjylland og Brøndby skiller sig klart ud, siger Peter Emmike.

Hvis sensationen skulle ske, og AGF genvinder sit første danske mesterskab i 30 år, er der odds 250 i vente.

Spil på AGF Special hos Danske Spil* på: www.danskespil.dk

AGF Special:

AGF vinder Superligaen                             odds 250.00

AGF kommer i Top 3                                 odds 22.00

AGF rykker ned                                          odds 2.80

AGF rykker ikke ned                                  odds 1.37