Sponsoreret indhold fra NordicBet

AGF er havnet i endnu en stime med skuffende resultater, og flere hold er ved at trække fra i toppen af den næstbedste række. NordicBet tvivler nu for første gang på, at AGF vil være at finde blandt
oprykkerne til Superligaen næste år.

Da AGF rykkede ned i den næstbedste række var der stor enighed om, at holdet nok skulle få vendt skuden hurtigt. Det har dog lange udsigter, og i stedet er de hårdt prøvede AGF-fans igen havnet i en situation, hvor de kan se byens stolthed underpræstere. Fire point i de sidste fem kampe er det blevet til for aarhusianerne, og det har betydet, at både Viborg og Lyngby er trukket fra i toppen af ligaen.

NordicBet har svært ved at bevare optimistismen, og bookmakeren tvivler nu for første gang på, at AGF vil være at finde blandt sæsonens oprykkere. NordicBet giver pengene 1,80 gange igen, hvis AGF igen er at finde i den næstbedste række i næste sæson. Bookmakeren giver til gengæld pengene 1,90 gange igen, hvis det lykkes AGF at rykke op.

"AGF spiller ikke som et kommende Superliga-hold i øjeblikket, og der er ingen tegn på, at de kommer til det lige med det samme. Selvom der er skiftet godt ud i truppen, så er der klare paralleller til det
AGF-hold som i sidste sæson spillede uden det nødvendige engagement og ikke var i stand til at kæmpe sig ud af de krise-perioder, som altid kommer i løbet af en sæson. Vi er nu i en situation, hvor vi for første gang tvivler på, at de rykker op," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

På trods af det største spillerbudget i ligaen er det kun blevet til en enkelt sejr på hjemmebanen i denne sæson. På torsdag skal AGF forsøge at rette op på denne statistik, når de får besøg af AC Horsens.

Spiller AGF i Superligaen i sæsonen 2015/16
Nej 1,80
Ja 1,90

Find oddset på NordicBet*.dk> under Fodbold - Danmark - Specialspil