Heftig regn i Sydfrankrig og omegn gjorde Monacos hjemmebane uegnet til boldspil og medførte aflysning af søndagens storkamp mellem fyrstendømmets hold og Lyon. I OddsXpert-sammenhæng betød det annullering og odds 1,0 hvis man havde satset på dén kamp.

Og det havde "imkri". Hun øgede altså ikke sin pointsum, men med i alt 8,73 point overhalede hun alligevel "VIBORGFANS" der ellers lå til at vinde konkurrencen i uge 4, men snublede i søndagens runde med sit ettal i Kaiserslautern-Schalke 04 (0-2) og dermed gik fra 9,53 til 8,53.

For sejren i OddsXpert får "imkri" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i januar

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I månedskonkurrencen ligger "imkri" også godt til, på en tredjeplads med 13,53 point. "Søren" indtager en suveræn førsteplads, med 27,28 point, langt foran "janse" (13,68). Der resterer stadig to dage af januar, og en del kan endnu ske. "Søren" bliver nok umulig at nå, men der er under alle omstændigheder hård kamp om de to øvrige præmiegivende pladser: Tabellens nr 4 har 13,08, og 11 deltagere har over 10 point.

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...