Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Danmarks første kamp er mod Tyskland, og den spilles fredag aften, og her er der lagt op til noget af en gyser. For Danmark er nemlig pisket til sejr, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at se et dansk hold i kvartfinalen ved VM.


”Tyskland kan blive vores værste konkurrent til en 4. plads, og kampene efter Tyskland hedder USA, Canada og Finland, og her skal Danmark ikke forvente at få point. Taber man til Tyskland, så står man formentlig med 0 point efter fire kampe og er bagud på indbyrdes opgør. Så skal Danmark hente tre sejre og håbe på det bedste,” siger Jeppe Helbo Jensen, og tilføjer:


”Danmark er svag favorit mod Tyskland, fordi vi stiller med en trup, der sjældent set har været bedre. Vi har spillere både fra NHL, KHL og SHL og andre topligaer i Europa, og det gør alt andet lige, at vi har en stærkere bredde i truppen, så vi tror, at Danmark kommer videre til kvartfinalen, hvilket giver odds 1,90.”


Blandt de spillere, der bliver afgørende for dansk succes finder man spillere som Frans Nielsen og Frederik Andersen, sidstnævnte der netop har haft en forrygende sæson i NHL, hvor hans hold Toronto Maple Leafs røg ud til Boston efter 7 kampe i slutspillet, men hvor han blev kampens spiller i 3 af kampene.


Også Oliver Bjorkstrand har netop meldt sig under de rød-hvide faner, ligesom Nicklas Jensen, der blev dansk topscorer ved VM i 2017, ligner et godt bud på en dansk topscorer til odds 2,75.

Ønsker du at spille på VM i ishockey, så kan du gøre det her.