Søndag kan Liverpool tage et stort skridt mod et historisk mesterskab når Chelsea kommer på besøg. Vi kigger på kampen og oddsene…

24 år. Så lang tid siden er det, at Liverpool sidst har kunne løfte det engelske mesterskab. Søndag står man med en gylden mulighed for at tage et stort skridt mod en gentagelse af denne bedrift når Chelsea gæster Anfield.

De røde fra Merseyside har spillet livligt fodbold det meste af sæsonen og har ni sejre i træk i bagagen forud for dette møde. Chelsea ligger toer og kan med en sejr skrive sig ind i mesterskabsdysten for alvor, men der er den hage ved det hele, at man også har et Champions League-returopgør mod Atletico Madrid (onsdag) at tage hånd om, og Mourinho har bebudet, at man vil spare spillere i weekendens Premier League-kamp.

Trupnyt og mulige opstillinger

Nogle rokeringer er dog mere tvungne for Chelseas vedkommende. Petr Cech og John Terry blev begge skadet i det første CL-opgør og er derfor ude mod Liverpool. Det gælder også Ramires der har karantæne, mens Eden Hazard er tvivlsom. Til gengæld er der nok spilletid til en eller begge af Frank Lampard og John Obi Mikel, der begge to har karantæne mod Atletico.

Hos Liverpool er det kun langtidsskadede José Enrique og karantæneramte Jordan Henderson der er ude. Daniel Sturridge, der sad over mod Norwich, er i spil til kampen og om han er fit til at starte vides lørdag.

Et bud på mulige startopstillinger fra vores Match Center (hvor du også kan se den bekræftede opstilling forud for kampen, samt opdaterede skader, nyheder og odds):

Liverpool: Mignolet - Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan - Sterling, Allen, Gerrard, Coutinho - Sturridge, Suarez

Chelsea: Schwarzer - Ivanovic, Cahill, Cole, Azpilicueta - Lampard, Matic - Willian, Oscar, Salah - Eto’o

Odds på kampen

Liverpool er gjort til relativt store favoritter til trods for at man møder ligaens andenplads og et defensivt stærkt Chelsea hold.

Liverpool Uafgjort Chelsea
1,67 4,20 5,40
Bet365
Bet365
Unibet

Bookmakerne har dog tiltro til at Liverpool kan nedbryde gæsterne, og også at der kommer mål på Anfield.

Liverpool-Chelsea: Antal mål

Bedste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,60
NordicBet
Under 2,5 mål 2,45
Unibet

På målscorerfronten er der følgende odds at hente:

Anytime målscorer

Bedste odds Bookmaker
Luis Suarez 1,83
Ladbrokes
Daniel Sturridge 2,38
Ladbrokes
Steven Gerrard 3,50
Ladbrokes
Samuel Eto'o 3,55
Unibet
Demba Ba 4,00
Unibet
Raheem Sterling 4,33
Ladbrokes

Hvad mener du om kampen, har du spottet et værdispil?