Tirsdag og onsdag byder på sidste runde af gruppespillet. BetXpert dækker alle kampene - via Match Center, forumdebat samt ekspert- og brugertips...

Så er det ved at være sidste udkald for de hold der endnu ikke har kvalificeret sig til de knockout-fasen af dette års Champions League. Skal det blive til et forår med europæiske kampe på højeste plan? Må man tage til takke med Europa League? Eller er man helt ude i kulden med et overstået europæisk eventyr og kun den hjemlige liga at koncentrere sig om?

Dette er spørgsmål som flere af de europæiske klubber stiller sig selv i disse dage. Nogle har selv mulighed for at afgøre det, nogle skal håbe på hjælp fra andre hold (eller fra oven) mens nogle allerede er afklarede, hvad enten det er til et forår med CL-bold på stadion eller i TV'et.

Alle kampe dækkes af BetXpert

Her på BetXpert er der brugbar information at hente om alle CL-kampene - via forumdebat og analyser (ekspert- og brugertips).

Oversigten over onsdagens otte CL-opgør kan ses i vores Match Center. Derfra kan man så klikke sig videre ind på den enkelte kamp og se hvad der er af information: statistik, odds, nyheder, forumdebat og tips.