Her får du BetXperts optakt til AC Milan – Man. United. I optakten finder du et overblik over markedets bedste odds samt seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

AC Milan og Manchester United spillede 1-1 på Old Trafford i sidste uge. Dermed er der stadig spænding om, hvem der går videre til kvartfinalerne i dette års Europa League. 

Begge hold måtte undvære en række profiler i det første opgør. Her skulle der være chancer for, at det lysner til returopgøret i Milano.

I denne optakt får du et overblik over de bedste Milan – Man. United odds samt seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

Milan – Manchester United: De bedste odds 

Herunder har BetXpert oplistet markedets bedste odds på Europa League-opgøret mellem Milan og Manchester United. Opgøret kan følges på 6’eren og Eurosport Player.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
AC Milan 3,45
Uafgjort 3,50
Manchester United 2,21
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,01
Under 2,5 mål 1,90
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,83
Nej 2,09
Hvilket hold går videre? Højeste odds Bookmaker
AC Milan 2,30
Manchester United 1,65
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Zlatan Ibrahimović scorer 2,75
Rafael Leão scorer 4,00
Hakan Çalhanoğlu scorer 5,00
Simon Kjær scorer 26,00
Marcus Rashford scorer 3,70
Bruno Fernandes scorer 2,88
Anthony Martial scorer 3,40
Scott McTominay scorer 7,50

OBS: Odds er fra onsdag den 17. marts klokken 10.16.

Odds på Milan - Man. United hos 888sport

Selvom holdet fra Støvlelandet fik 1-1 med hjem fra England i sidste uge, så er det udeholdet, som er favoritter til at vinde her. Odds 2,21 hos Onsidebetting er således det højeste odds på Man. United i skrivende stund. Alt imens får du odds 3,45 på Milan-sejr hos 888sport. 

Når du skal vælge dine Milan - Man. United odds er det vigtigt at huske, at det første opgør endte med 1-1, og at reglen om udebanemål er i spil. Det vil sige, at Milan faktisk er videre med 0-0. Spørgsmålet er dog, om italienerne tør satse på en defensiv tilgang, eller om de vil gå ud fra devisen om, at angreb er det bedste forsvar. 

AC Milan – skidt optakt til Europa League

I optakten til det første møde mellem disse to klubber skrev vi her på BetXpert, at AC Milan stadig i høj grad var med i mesterskabskampen hjemme i Italien. Håbet om det første Scudetto i ti år led dog et seriøst knæk i weekenden. 

Her tabte holdet fra modebyen nemlig med 0-1 hjemme mod Napoli, alt imens at duksene fra Inter vandt med 2-1 ude mod Torino. Dermed har Milan nu ni point op til ærke- og lokalrivalerne. 

Selvfølgelig vil de sort- og rødstribede gerne vinde mesterskabet, men det altoverskyggende mål er at holde sig i top-4, så man kan komme i Champions League for første gang siden sæsonen 2013/2014. Dén mission ser fornuftig ud, men med kun seks point ned til Napoli på 5.-pladsen er intet endnu afgjort.

Milan kan også komme i Champions League ved at vinde Europa League. Storholdet hungrer uden tvivl efter metal og vil uden tvivl gøre, hvad der er i deres magt for at gå hele vejen. De kan komme et godt stykke ad vejen ved selv at slå den på papiret stærkeste modstander ud af turneringen allerede nu. 

Man. United – top-4 og Europa League-triumf

Manchester United må også have glemt alt om at vinde det engelske mesterskab. Her er det 14 point efter Manchester City, som dog har spillet en kamp mere. Selv hvis ”De Røde Djævle” vinder den kamp, vil der stadig være 11 point med blot otte spillerinder tilbage. Det projekt tror selv den mest inkarnerede United-fan næppe på. 

Derfor må det primære mål for Ole Gunnar Solskjærs hold være det samme om Milans: top-4. Herudover vil man selvfølgelig gøre, hvad man kan for at slutte om toer fremfor treer og treer frem for firer.

Her og nu er der i hvert fald intet, som tyder på, at United ikke tager Europa League 100 procent seriøst. Det er der heller ingen grund til ikke at gøre. Hvis først man klarer sig forbi denne hurdle, så er der immervæk ”kun” to dobbeltopgør, til man står i en finale. 

I weekenden vandt Man. United med 1-0 hjemme mod West Ham på et selvmål af Craig Dawson. Dermed var det ikke nogen specielt køn sejr, man fik op til dette opgør. Det er dog trods alt meget bedre end at tabe hjemme mod Napoli. 

Milan – Manchester United: Trupnyt og startopstillinger

Optakten byder som nævnt også på det seneste trupnyt og bud på startopstillinger til Milan – Manchester United.

Milan må klare sig uden Mario Mandžukić (angreb – reserve), mens følgende spillere er tvivlsomme:

Ismaël Bennacer (central/defensiv midtbane – fast/reserve – ude det meste af sæsonen
Zlatan Ibrahimović (angreb – fast – topscorer – forventes at få spilletid)
Alessio Romagnoli (centerforsvar – fast – anfører)

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Donnarumma; Hernández, Kjær, Tomori, Calabria; Kessié, Meité; Krunić, Çalhanoğlu, Saelemaekers; Leão

Ante Rebić var ikke med i det første opgør, men blev klar til weekendens kamp mod Napoli. Her så han dog rødt og har derfor en karantæne ventende på sig i Serie A. Spørgsmålet må være, om dumheden har kostet ham en plads i startopstillingen denne torsdag aften. 

Manchester United er uden Juan Mata (midtbane/kant – reserve) og Phil Jones (centerforsvar – reserve). Herudover er der tvivl om følgende spillere:

Edinson Cavani (angreb – fast/indskifter)
Paul Pogba (midtbane – fast)
Donny van de Beek (midtbane – reserve)

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Henderson; Shaw, Maguire, Bailly, Wan-Bissaka; Fred, McTominay; Rashford, Fernandes, Greenwood; Martial