I BetXperts optakt til AC Milan – Liverpool får du odds, trupnyt og bud på startopstillinger. Champions League-kampen spilles tirsdag klokken 21.00. 

AC Milan er piskede til sejr, hvis de skal bevare håbet om at spille med i Champions League efter nytår. Liverpool har vundet gruppen, og spørgsmålet er dermed, om manager Jürgen Klopp sparer et helt eller halvt hold.

Nederst i denne optakt til AC Milan – Liverpool funder du trupnyt og bud på startopstillinger. Inden du når dertil, kan du se et spilforslag på kampen. Dette er leveret af tipredaktør Frank Pilantra. 

Odds på Milan – Liverpool

Herunder har BetXpert oplistet markedets bedste odds på Milan – Liverpool. Champions League-opgøret spilles tirsdag klokken 21.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay. 

Odds på Milan - Liverpool (1X2) Højeste odds Bookmaker
AC Milan 2,14
Uafgjort 4,00
Liverpool 3,58
Odds på Milan - Liverpool (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
AC Milan (Asian 0) 1,59
Liverpool (Asian 0) 2,68
Odds på Milan - Liverpool (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,37
Over 3,5 mål 2,75
Under 3,5 mål 1,52
Odds på Milan - Liverpool (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,61
Nej 2,47
Odds på Milan - Liverpool (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Zlatan Ibrahimović scorer 2,15
Brahim Díaz scorer 4,00
Rafael Leão scorer 3,50
Franck Kessié scorer 4,50
Alessio Romagnoli scorer 13,00
Mohamed Salah scorer 2,50
Divock Origi scorer 4,10
Takumi Minamino scorer 5,00
Virgil van Dijk scorer 11,00

OBS: Odds på Milan – Liverpool er senest opdateret mandag den 6. december klokken 13.34. 

AC Milan har brug for sejren, og heldigvis for italienerne ser bookmakerne dem som favoritter til at vinde opgøret. Bedste odds på Milan er således 2,14 hos 888sport. Bedste odds på Liverpool er 3,58 hos MarathonBet*, som også har bedste odds på uafgjort. Her får du 4,00. 

AC Milan – har kniven for struben

Situationen er den i Champions Leagues Gruppe B, at Liverpool har vundet gruppen og derfor ikke har det store at spille for her i sidste spillerunde. 

Det har de tre andre hold til gengæld. På 2.-pladsen finder vi p.t. FC Porto med fem point, AC Milan på 3.-pladsen med fire point og Atlético Madrid på 4.-pladsen med ligeledes fire point. 

Da FC Porto er bedre end Milan indbyrdes, kan Milan ikke bruge uafgjort til noget som helst i jagten på 2.-pladsen. I tilfælde af en pointdeling vil milaneserne i bedste fald komme a point med portugiserne, hvilket vil være til FC Portos fordel. 

Så for at overhale de blåklædte skal Milan vinde over Liverpool, samtidig med at Atlético Madrid tager point fra FC Porto. De to latinohold mødes til det, der forventes at blive et højintenst opgør på Estádio do Dragão i Porto. 

Snakker vi om 3.-pladsen, er det værd at vide, at Milan inden sidste spillerunde er bedre end Atlético indbyrdes. Dette dog kun via en bedre samlet målscore. Milan er på -2, mens Atléticos er på -3. 

Hjemme i Serie A fører Milan rækken med ét point ned til Inter. Der er spillet 16 runder. I weekenden blev det til en 2-0-sejr hjemme mod Salernitana. Her faldt begge mål før pausen. 

Liverpool – har de motivationen?

Liverpool har gjort rent bord i Champions League med fem sejre i fem kampe. Det betyder, at de allerede inden denne sidste spillerunde har sikret sig 1.-pladsen og dermed ikke har andet end æren og præmiepenge at spille for. 

Dermed kan der med god ræson spekuleres i, om Liverpool-manager Jürgen Klopp har tænkt sig at spare et par profiler. 

Det ville være dumt og ærgerligt for holdet at få skader til bærende kræfter i en kamp, hvor de ikke har det store på spil. Dette alt imens de er med i en tæt kamp om Premier League-mesterskabet. 

Her ligger de efter 15 kampe nummer to med ét point op til Manchester City. Lige bag dem på 3.-pladsen har vi Chelsea, som blot er ét point efter Liverpool. 

I weekenden sørgede Divick Origi på en sen, sen 1-0-sejr på udebane mod Wolverhampton Wanderers. Matchvinderen kan meget vel få sig en sjælden startplads til dette opgør. 

Spilforslag til AC Milan - Liverpool

BetXperts tipredaktør, Frank Pilantra, er aktuel med sin artikel "Pilantras CL-dom: Tæt kamp i Madrid". Her har han et spilforslag til AC Milan - Liverpool. 

Milan-Liverpool: Begge hold scorer til odds 1,58 hos Marathonbet**

Kun sejren tæller for Milan, men de må klare sig uden den skadede Simon Kjær til at styre defensiven. Liverpool har imponeret offensivt og kan spille frit, da de har sikret sig førstepladsen i gruppen. Enkelte af Liverpool-reserverne kan få chancen fra start på San Siro.

Marathonbet* tilbyder 0% margin til dette opgør.

OBS: Siden Frank Pilantra lagde sit tip ud, er der kommet et bedre odds på markedet. Du får i skrivende stund odds 1,61 hos bet365*

AC Milan – Liverpool: trupnyt

Denne optakt til Milan – Liverpool indeholder også trupnyt og bud på startopstillinger. 

AC Milan
Stefano Pioli må undvære Olivier Giroud, Samuel Castillejo, Ante Rebić, Pietro Pellegri, Davide Calabria og Simon Kjær.  

Bud på Milans startopstilling (4-2-3-1):
Maignan; Hernández, Romagnoli, Tomori, Kalulu; Kessié, Tonali; Leão, Díaz, Saelemaekers; Ibrahimović

Liverpool
Jürgen Klopp må se bort fra Roberto Firmino, Curtis Jones og Harvey Elliott. Joe Gómez og Naby Keita er begge tvivlsomme.

Bud på Liverpool startopstilling (4-3-3):
Alisson; Tsimikas, van Dijk, Konaté, Williams; Oxlaide-Chamberlain, Henderson, Morton; Minamino, Origi, Salah