Søndag afgjordes den sidste uge- og månedskonkurrence i OddsXpert 2006. Og dette med et brag, da flere høj-odds overraskelser fik stor betydning for den endelige stilling.
I ugekonkurrencen var "jens bets" en suveræn vinder med imponerende 16,70 point totalt for ugen, og dette endda med en enkelt misser. Gennemsnitligt svarer præstationen til at "jens bets" ramte odds 3,39 på hver af ugens dage.

For sejren belønnes "jens bets" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen

Den flotte præstation i ugekonkurrencen er stærkt medvirkende til, at "jens bets" også er at finde på toppen af sejrsskamlen i månedskonkurrencen. Før årets sidste uge var "jens bets" et godt stykke efter toppen, men en flot jule-spurt sendte ham forbi konkurrenterne, som ikke kunne følge med da fårene skulle skilles fra bukkene.

Månedspræmierne for december fordeler sig således:
1 - 1.200 DKK: jens bets 25,20 point
2- 800 DKK: jerfurt 21,28 point
3 - 500 DKK: Krede 18,80 point
4 - 300 DKK: jsp 18,03 point
5 - 200 DKK: peterpeterpeter47 16,55 point

Et stort tillykke til alle vinderne!

En ny uge- og månedskonkurrence er allerede skudt igang, og har du endnu ikke placeret dit første tip, så fortvivl ikke: Det kan gå stærkt i OddsXpert, hvor opture og nedture er hverdag! Du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.