Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Så blev det officielt. Åge Hareide er Danmarks nye fodboldlandstræner.

Den 62-årige nordmand stod senest i spidsen for Malmö FF og kvalificerede holdet til gruppespillet i Champions League. Hareide har haft stor succes tidligere i sin klubkarriere og vundet mesterskaber med hold i både Danmark, Sverige og Norge i from af Brøndby, Helsingborg/Malmö FF og Rosenborg.

Men det store spørgsmål er nu, om nordmanden kan få succes i spidsen for det danske A-landshold og genskabe troen på de danske drenge? Danske Spil* har vurderet Hareides muligheder, men de er ikke just opløftende.

- Åge Hareides fornemste opgave som dansk landstræner bliver at få kvalificeret Danmark til VM 2018 i fodbold i Rusland, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Dette kan dog vise sig at blive end vanskelig opgave, da Danmark er havnet i en halvsvær VM-kvalifikationspulje. Polen og Rumænien er to yderst kompetente modstandere, og derudover befinder det danske fodboldlandshold sig i øjeblikket nede i en bølgedal. Hareide har selvfølgelig som ny landstræner alle muligheder for at ændre situationen, men vi vurderer det som mest sandsynligt, at Hareide ikke får kvalificeret Danmark til VM 2018, siger Peter Emmike.

Hvordan tror du det kommer til at gå Åge Hareide? Kan nordmanden få Danmark til VM i Rusland i 2018, er der odds 2,25 at hente, mens endnu en misset slutrunde udbetaler odds 1,55.

Spil med på Åge Hareide og Danmarks kommende VM-kampagne her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-i-fodbold-2018

Kommer Danmark til VM i 2018?

Ja                   odds 2,25

Nej                 odds 1,55