Det seneste tilbud til nye kunder hos bet365*:

Op til 1000,00 kroner i gratis væddemål!!

bet365* har netop lanceret et nyt tilbud til nye kunder hvor disse kan opnå 4 gratis væddemål op til en samlet værdi af 1000,00 kr.

Det første væddemål som kunden placerer efter at have registreret sig, bestemmer værdien af kundens gratis væddemål nr. 1 (dog max. 250,00 kroner). Efter 10 dage hvor kunden minimum har placeret et væddemål per dag (disse dage behøver ikke at følge i umiddelbar forlængelse af hinanden), er kunden kvalificeret til et nyt gratis væddemål, og efter henholdsvis 20 og 30 spilledage, vil man kunne benytte sig af gratis væddemål nummer 3 og 4.

Marketingchef for Skandinavien hos bet365*, Allan Drost, udtaler: ”Vi er stolte af at kunne præsentere dette tilbud i god tid inden starten på Superligaen i fodbold, og eftersom ligaerne i Sverige og Norge kører videre hen over sommeren der i øvrigt byder på Tour de France , British Open i golf og Formel 1 fra Silverstone og Hockenheim er der rigeligt med mulighed for at få glæde af dette unikke tilbud fra bet365*.”

For yderligere information om hvordan du går glæde af dette tilbud, se de generelle regler og vilkår på www.bet365*.com. Der er gjort meget for at gøre det hele så let for kunderne som overhovedet muligt, så der burde være gode chancer for at de gratis væddemål står i kø og venter på din konto førend du ved af det.