Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Første afsnit af den nye version af Matador blev set af 1,16 mio. danskere. Andet blev set af 1,18 mio. Så lad os da konstatere, at interessen for den historiske, danske serie er intakt.

Men fortsætter det sådan? Det kan man nu spille på hos Danske Spil* - de tilbyder nemlig odds på seertallet til den populære serie.

- Efter at have set de flotte seertal tænkte vi, at det kunne være sjovt at åbne for muligheden for at spille på det. Mange har jo en interesse for Matador og følger med den restaurerede version også, så vi ville være med på noderne, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Vi har forsøgt at lave en linje på baggrund af seertallene fra de første to afsnit. Så vi tror, at de mennesker, der så med i de første to afsnit, også ser med i det næste. Til gengæld forestiller vi os ikke, at der pludselig kommer flere hundrede tusinde nye seere med. Så vi tænker, at det er mest sandsynligt, at der kommer mellem 1,1 og 1,2 mio. seere til afsnittet den 20. maj 2017, siger Peter Emmike.

Oddset på, at seertallet kommer til at ligge i det interval er 2,00. Under 1,1 millioner seere er 2,25, mens det er 6,00 på, at der kommer over 1,2, fortæller Peter Emmike.

Tjek oddset på Danske Spils hjemmeside lige her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/matador/seertal-matador,-l%C3%B8rdag-den-20-maj-2017-581741.html