Sponsoreret indhold fra NordicBet

Club Brügge har sendt både FC København og Brøndby ud af Europa i denne sæson. AaB bliver det næste offer for den belgiske angrebsmaskine, vurderer bookmakeren NordicBet.

De forsvarende danske mestre fra AaB var det eneste tilbageværende danske hold, da der i dag blev trukket lod til play-off kampene i henholdsvis Champions League og Europa League. Op af hatten røg Club Brügge, der egentlig kunne lyde som en ønskemodstander, da belgierne på papiret er et af de svageste hold blandt de seedede. Brügge har dog vist skræmmende styrke mod ikke mindst FC København og Brøndby i denne sæson - sidstnævnte blev decideret udspillet i Parken, hvor Club Brügge vandt 4-0. Ifølge NordicBet er Brügge derfor storfavorit til at gå videre, og bookmakeren betaler blot pengene 1,35 gange igen, hvis det sker.

"Club Brügge er et stærkt hold med internationalt format. Som midterhold i Danmark vil AaB derfor få det meget svært. AaB-spillerne er desuden handicappet af, at de kommer direkte fra en lang vinterferie, hvor den belgiske turnering er i fuld gang, når holdene mødes. Derudover slås man med flere langtidsskader i truppen, så nyt blod skal nok hentes ind i pausen, hvis AaB skal gøre sig forhåbninger om at levere overraskelsen," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der dog åbner en lille dør på klem for dansk avancement:

"AaB undgik trods alt en østeuropæisk modstander, og selv om Brügge i øjeblikket er Belgiens bedste hold, er det er også en modstander, som AaB kan ryste, hvis de virkelig rammer dagen."

Første kamp spilles 19. februar i Aalborg, mens der er returkamp i Belgien den 26. februar.

Hvem kvalificerer sig til næste runde i Europa League?
AaB 3,00
Club Brügge 1,35

Find NordicBets odds på Superligen på www.NordicBet.dk under sport - fodbold - Europæiske kampe - UEFA Europa League