Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC Midtjylland overtog søndag førstepladsen i Superligaen med en sejr på 3-1 over FC Vestsjælland, da AaB i weeekendens runde dummede sig hjemme mod Esbjerg, der kunne rejse hjem fra Nordjylland med en sejr på 2-0 i bagagen.

Men selv midtjyderne lige nu indtager førstepladsen på bedre målscore end AaB, så vurderer Danske Spil fortsat, at Kent Nielsens tropper har størst chance for at nappe mesterskabet.

- På trods af at FCM pt. fører Superligaen på en bedre målscorer, anser vi stadig AaB som svage guldfavoritter. FCM har et virkeligt svært resterende program med kampe imod Brøndby og FCK, hvorimod AaB’s på papiret ser anelse lettere ud, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil.

Mens AaB er favorit til guldet, så er FC København endnu større favoritter til trods en pauver sæson at sikre sig bronzemedaljerne foran Brøndby IF.

- Det ligger til, at 3. pladsen i Superligaen går til FC København. Delaneys sene udligning i Parken var livsvigtig for FCK´erne i bestræbelserne på at holde Brøndby bag sig. Nu venter der formentlig tre point i udekampen mod Viborg, mens Brøndby har en meget svær hjemmekamp mod et FCM-mandskab, der kan skimte guldet, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Odds på kampen om guld - Vinderodds - hos Danske Spil:

AaB               1,80

FCM               1,95

FCK               800

BIF                1000

Odds på kampen om bronze – H2H - hos Danske Spil:

FCK                1,40

Brøndby         2,70

Find udfaldende hos Danske Spil.