Livet er fyldt med op- og nedture. Det samme gør sig gældende i bettingverdenen. Fodboldeksperten Estadísticas giver dig her otte råd til succes. Om du bruger dem i erhvervslivet eller i bettingverdenen - det er op til dig selv. 

2017 er i fuld gang. For nogen var 2016 et fantastisk år,mens skeen måske skal tages i den anden hånd for andre. Uanset hvad får du her otte råd til at få et 2017 fyldt med succes.  

Step 1 - Attitude

Vær positiv. Du skal have lyst til at fokusere på din betting. Til tider skal du have en krigerisk indstilling til tingene. Det er vigtigt, du selv tror på, at det næste kryds er det rigtige. Hvis du ikke selv tror på tingene og mister din selvtillid, så går det hurtigt den forkerte vej.  

Step 2 - Oprethold attituden 

I alt arbejde er der op- og nedture. Det er vigtigt, at du ikke lader dig gå på af småting. Fx at markededs movement ikke går, som du havde forventet, eller at en spilekspert anbefaler et spil, der er stik imod dit. Du skal have respekt for markedet, men være tro mod din chancevurdering. 

Step 3 - Vær forberedt

Vær forberedt på, hvad dagen kan bringe. Har du nogle eksperter, du følger, så sørg for, at du er logget ind hos dine foretrukne bookmakere. Sørg for, at du er forberedt til de ligaer, du mener, du har edge på. Skader, karantæner og generelt holdnyt skal du have styr på. Er du ikke forberedt - så er du allerede bagud.  

Step 4 - Vær parat

Siger næsten sig selv. Markedet kan rykke sig hurtigt. Specielt hvis du enten spiller store summer, eller hvis du følger en ekspert, som har edge på en mindre profileret liga.  

Step 5 - Arbejd den påkrævede tid for at nå dine mål

Betting er ikke en sprint. Det er et marathon. Sørg for, at den tid, du bruger på betting, tæller og er vigtig. Hvis du er inaktiv og bruger tid på andet, når du skulle fordybe dig i statistikker på Superligaen, så straffer du kun dig selv i sidste ende. Det kræver tid, hvis du vil vinde penge på din betting. Du skal med andre ord være villig til at ofre meget for at få succes. 

Step 6 - Hold dig til dine styrker

Work smart! Husk altid at holde fokus på den sportsgren/række, hvor du har overtaget. Har du kilder ude i klubberne, så skal du ikke være bange for at kontakte dem. De skal nok sige fra, hvis de synes, det bliver for meget. 

Step 7 - Vær klar over, hvorfor du er her, og hvor du vil hen

Sæt dig selv tydelige mål! Det er ligegyldigt, om det er i livet eller i betting. "I denne måned skal min tilbagebetaling være bedre og min omsætning stige". Skriv ned, hvor mange penge, du gerne vil tjene, men husk også at skrive ned, hvad det præcis kræver. Sæt tiden af til det og prioriter det over alt andet. 

Step 8 - Tag styringen

Det er kun dig, der kan bestemme, hvordan din dag bliver. Tag kontrol over dit liv og din egen indsats. Kig indad og sørg for at være den bedste version af dig selv - både som sportsbetter og menneske. Du er kaptajn på dit eget livs skib. 

Ja, ja, men virker det så? 

Alt er relativt. Sådan er for det meste med selvopfyldende profetier. Man skal selv tro på, at det virker, og det gør det for mig.

Siden jeg begyndte at arbejde ud fra 8 Steps er jeg blevet langt mere struktureret i min arbejdsdag. Jeg har bestemte tidspunkter på dagen og ugen, som er 100 procent dedikeret til betting og BetXpert. Det kan ses i mit regnskab.

Før i tiden var jeg langt mere afhængelig af andre eksperter for at mit regnskab løb rundt. Nu er jeg langt mere kritisk og følger ingen eksperter blindt, men bruger deres analyser og info til at lave mine egne chancevurderinger. 

Downperioderne er også blevet kortere for mit vedkommende. Personligt var jeg inde i en grim stime under EM 2016 - også her på BetXpert, hvor jeg kun ramte 3/14 spil på EM i juni måned og havde en tilbagebetalingsprocent på 39 procent (den personlige holder jeg for mig selv, men den var langt grimmere).

Hvis det var for fem år siden havde jeg formentligt låst mig inde i min lejlighed og holdt en pause på flere måneder med betting, men ved at bruge 8 Steps kom jeg ud af mørket og leverede en flot juli og august måned - både privat, men også på BetXpert. 

Hvis du har tendens til at lade dig påvirke af varians, nedture og opture, så er 8 Steps helt sikkert et godt værktøj for dig.