Lørdag d. 13. august går det igen løs i Premier League, hvor sæsonen fløjtes i gang kl. 13:45 med en kamp mellem sidste sæsons nr. 4 og nr. 3, Everton og Manchester United.

Dette fejrer verdens største bookmaker med et kæmpe udbud af Premier League odds og et tilbud til alle nye medlemmer. Åbn en konto og lav et single spil i et 1-X-2 væddemål på en engelsk Premier League kamp d. 13./14. august. Når spillet er blevet afgjort modtager du et gratis bonusspil til samme værdi af det netop afsluttede spil på helt op til 500 kroner.

Dette tilbud udløber kl. 17.00 d. 14. august. Du kan læse mere om vilkår og betingelser på Ladbrokes.com.

Igen i år er Chelsea favoritter til titlen til odds 1,66 med Arsenal og Manchester United som nærmeste forfølgere. Sæsonen 2005/06 kan dog også være sæsonen hvor Champions League vinderne fra Liverpool igen sætter sig på tronen i England. Derfor kan et godt tip være at spille på ligavinderen med handikap, f.eks. at Liverpool med 12 ekstra points fra start, vinder ligaen til odds 16.00.

Ingen giver dig større udbud af odds og spil på Premier League end Ladbrokes.

Du kan spille på Topscoren, Hvem der ender i top 6, Bedste London klub, Bedste klub i Midtengland, Bedste klub i nordøst, Bedste klub i nordvest, Hvem der rykker ned, Uden Man Utd, Arsenal og Chelsea, Slutter på sidstepladsen, Hvornår forlader den første manager sin klub, Hvilket hold fører til jul, Alle oprykkede klubber bliver oppe, Live odds på kampene og meget mere

Find alle oddsene hos Ladbrokes.