Sponsoreret indhold fra NordicBet

AaB skød sig på førstepladsen i Superligaen efter en fornem udesejr i lørdagens topbrag mod FC Midtjylland. Ifølge bookmakeren NordicBet er der nu hele 50 pct. chance for, at guld-champagnen skal findes frem i det nordjyske. 

AaB har sammen med Esbjerg og Brøndby hentet flest point af alle i forårets kampe. Nordjyderne har øget forspringet til FC København og hentet fem point på efterårsmestrene fra FC Midtjylland, som nu er henvist til andenpladsen. Bookmakeren NordicBet giver nu kun pengene 1,85 gange igen, hvis AaB vinder mesterskabet, hvilker svarer til en sandsynlighed på hele 50 pct. 

"I over et halvt år blev der udelukkende talt om FC Midtjylland og FC København som guldkandidater, men AaB har været uhyggelig stabil og fremstår nu som det klart mest formstærke hold i ligaen. Nordjyderne har kun tabt én ud af de seneste 13 kampe, de er ubesejret på hjemmebane i denne sæson og har netop besejret FCM to gange og FCK én gang. Selv om det er et relativt ungt hold, er der i øjeblikket intet der tyder på, at Kent Nielsens tropper får gummiben," siger NordicBets
oddssætter Tonni Munk Jensen.

Oddset på AaB-guld har ligget stabilt højt det meste af sæsonen og var indtil for kun en måned siden helt oppe i ni gange pengene.

"Vi må jo erkende, at vi lige som mange andre har taget grueligt fejl af AaB-mandskabets potentiale. Ved sæsonstart lignede holdet mere en potentiel nedrykker end en mesterskabskandidat, så hatten af for de få kunder, der spillede på AaB som guldvinder til odds 45. De sidder jo med en fremragende kupon nu," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

FC Midtjylland er den største udfordrer til AaBs gulddrømme og ligger i odds 2,60, mens storfavoritten før sæsonen, FC København, giver odds 8,50. 

Find NordicBets odds på Superligen på www.NordicBet.dk under sport - fodbold - Danmark -
Superligaen