Tennissæsonen er endelig begyndt igen, og BetXperts eksperter er i hopla. Forvent en travl januar med spiltips, konkurrencer og Australian Open.

December er én lang ørkenvandring for tennisfans, -bettere og -spillere. Det er "off season" og derfor helt umuligt at opstøve en ærlig tenniskamp noget sted i verden.

Men nu kører vi på igen med fuldt program rundt i verden. Der er lige nu ATP- og WTA-turneringer så forskellige steder som i Indien, Qatar og Kina. Og så er der ikke mindst de australske optaktsturneringer forud for årets første Grand Slam, Australian Open, som begynder 18. januar.

Sæsonstarten har også fået vores tenniseksperter på græs igen. Seks ekskerttip er i skrivende stund allerede afviklet, mens yderligere tre følger i løbet af tirsdagen.

Af de seks spilforslag er fem af dem gået hjem og lad os bare håbe på endnu et profitabelt år fra Lars Baes, Asger Hess-Olesen og Morten Rytter.

Optakter og konkurrencer i vente

Vi regner med et travlt tennisår - og ikke mindst en travl januar. Som nævnt kan Australian Open skimtes i horisonten, og den vil blive massivt dækket.

Vi regner således med at have optakter til både damer og herrer og forventer også at være klar med tip- og fantasy-konkurrence a la den, vi kørte i forbindelse med US Open i 2015.

Få mails direkte i indboksen, når vores tenniseksperter lægger spil ud, samt tjek deres historik, her:

Lars Baes

Morten Rytter

Asger Hess-Olesen