Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Oliver Bierhoff var manden med afgørelsen for de europæiske VM-kvalifikationspuljer, da den tidligere tyske landsholdsangriber trak Danmark op af bowlen til den europæiske VM-gruppe E.

Danmark blev parret med lutter østeuropæiske nationer. Rumænien, Polen, Montenegro, Armenien og Kasakhstan bliver modstanderne, som alle skal nedkæmpes for at de danske VM-drømme anno 2018 kan leve i bedste velgående.

En blandet lodtrækning, hvor Danske Spil* vurderer, at vi har 40% chance for at spille med om VM-trofæet i Rusland. Oddssætter Jan Trier vurderer Danmarks chancer således:


- Danmark fik en blandet VM-lodtrækning. Der venter et par svære kampe mod Rumænien og ikke mindst mod Polen, der har imponeret voldsomt på deres vej mod EM 2016, hvor polakkerne blandt andet har slået mægtige Tyskland med 2-0 hjemme.

- Vi tror, at det bliver en kamp mellem Polen og Danmark om førstepladsen i Gruppe E. Skulle førstepladsen kikse for Danmark, er der også mulighed for at komme til VM ved at blive en af de otte bedste toere. Vi tror, at Danmark får svært ved at kvalificere sig til det fornemme VM-selskab, og vi vurderer dansk VM-deltagelse i 2018 til at være 40% sandsynligt, siger Jan Trier.


Tror du, at klaphatten kommer i brug til VM i 2018, så giver Danske Spil* odds 2,25, mens et exit fra VM-kvalifikationen kan spilles til odds 1,55.


Vinder Danmark VM-kvalifikationspulje E er der odds 3,25 at hente. Polen er favoritter og 3-dobler dit indskud på Oddset.


Se alle odds på Danmarks VM-kvalifikation her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-kvalifikation

Kommer Danmark til VM 2018?

Ja                   odds 2,25

Nej                 odds 1,55


Vinder VM-gruppe E:

Polen             odds 3,00

Danmark      odds 3,25

Rumænien     odds 4,00

Montenegro   odds 6,00

Armenien       odds  15,00

Kasakhstan    odds  35,00