Vi har føjet 4 nye poker-rum til vores poker-sektion, og hvor vi tidligere har talt varmt for pokerrum som henvender sig decideret til begyndere, er vi med de 4 nye anmeldelser trådt et skridt op, og har fundet nogle af de pokerrum hvor der stadig er rigtig gode penge at hente, men hvor man også skal være særdeles varsom hvis man ikke har fået helt styr på sit eget spil.

Everest Poker, Pacific Poker, Windows Poker og Carlos Poker er således alle pokerrum hvor man kan udvikle sit spil yderligere - og så kan der tjenes gode penge!

Ta´ med ud og fisk - men pas på!
Rummene er kendetegnet ved at de alle er forholdvist tæt befolket med såkaldte "fisk" (poker-slang for spillere der spiller med på stort set alt og generelt ikke har den store anelse om, hvad de foretager sig), men vær varsom, for har man mange "fisk" imod sig på bordet, kan dette i sig selv udgøre en risiko for selv den mest rutinerede spiller

Netop risikoen/fordelen ved de mange fisk går vi til bunds med i vores anmeldelser af Everest Poker og Pacific Poker, som efter vores vurdering er de af de nye pokerrum hvor "fiskebestanden" er størst, og indtjeningsmulighederne dermed er særdeles gode.

Speciel bonus til BetXpert-brugere
Anmeldelsen af Everest Poker - som vi tilmed har udnævnt til månedens pokerrum - kan læses på http://www.betxpert.com/poker/details.asp?id=25 hvor du også kan læse om den specielle bonus vi har skaffet til de BetXpert-brugere der åbner konto hos Everest Poker.

Faste brugere af BetXpert vil måske huske at Pacific Poker har været i vores guide tidligere, men røg ud i forbindelse med US-blokeringen. Pacific har i mellemtiden fundet godt fodfæste i markedet igen, og byder i dag op med en noget anderledes brugerskare end for blot 1-2 år siden. Læs anmeldelsen af Pacific Poker på http://www.betxpert.com/poker/details.asp?id=3

2 x flot bonus hos tvilling-rum
Endelig har vi inkluderet hvad der kan betegnes som "et sæt tvillinger", i form af Carlos Poker og Windows Poker. Bortset fra at de hver især kører forskellige (ofte særdeles attraktive) promotions overfor eksisterende kunder, er rummene der begge hører hjemme på Ipoker netværket, helt identiske. Det er således samme cashgames og turneringer man ser hos de to pokerrum. At vi så stadig finder grund til at anmelde dem begge, skyldes de forskellige promotions de kører overfor eksisterende kunder, og at der kan være fin ræson i at benytte sig af begges fremragende tilbud til nye kunder; en 100% signup bonus op til $600.

Windows Poker anmeldes på http://www.betxpert.com/poker/details.asp?id=26 mens Carlos Poker anmeldelsen kan findes på http://www.betxpert.com/poker/details.asp?id=27

Vi håber de nye pokerrum falder i god jord, og de brugere der har savnet ny pokerinspiration kan finde denne i et eller flere af de nye rum.