Der er masser af topfodbold fra Europas bedste ligaer denne weekend. Samtidig med kastes VM i kvindehåndbold i gang. Vi giver dig overblikket over din vilde betting-lørdag på BetXpert!

Der er store kampe i de europæiske fodboldligaer, mens VM i kvindehåndbold på dansk grund bliver skudt i gang.

Derfor har både garvede eksperter og brugere på BetXpert alverdens spilforslag ude. Der er noget for enhver smag, og vi har samlet et udpluk af dem. God betting-fornøjelse!

Kl. 12

Vores egen Kong Vinter, Nicolai Kristensen, er klar med flere skarpe skiskydningsfiduser hen ad eftermiddagen. Han ser blandt fidus i, at Anton Shipulin hiver stikket hjem.

Kl. 15.45


De danske håndboldkvinder møder målfattige mandskaber i gruppespillet, og Klavs Bruun Jørgensens nye forsvarsstil kommer til at give pote. Danmark lukker færrest mål ind af alle i gruppespillet - et lille langskud, men til et flot odds.

Kl. 16

Christian Eriksen og resten af Tottenham-mandskabet har gang i en flot sæson, og det kommer West Bromwich til at føle på egen krop. Rasmus Schmidt-Hansen tror på The Lilywhites. Læs hans argumenter her.

Kl. 17

Hos de franske oprykkere Angers, der i midtugen fik 0-0 mod PSG, løber der en særdeles hovedstødsstærk angriber rundt. Han hedder Cheick N'Doye, og med Lyons markante fravær i defensiven kan han snildt tage fusen på dem. Det får du et sprængfarligt odds på - læs hele spilforslaget her.

Kl. 20.30

Den engelske hardhitter Gary Neville har netop overtaget styringen i Valencia, og hans første opgør bliver mod ingen ringere end FC Barcelona. Det kommer han ikke godt fra, mener Jens Bøye, der tilmed spår en catalansk storsejr. Læs argumenterne her.

Kl. 20.45

Kontrafasen er et af danskernes helt store aktiver, når Mulle og de andre håndboldkvinder starter VM i aften. Netop kontraspillet kan sikre mange nemme mål til VM-værterne, og derfor scorer Danmark mere end 140 mål i gruppespillet til et ganske nydeligt odds.

Få desuden et overblik over sportsdagen på TV i højre side på forsiden. Her er listet alle tv-transmitterede kampe og begivenheder op.