Sponsoreret indhold fra NordicBet

Ifølge NordicBet* har FC Helsingør 21 procent chance for at fuldføre sensationen og rykke op i Superligaen.

FC Helsingør og Viborg FF kommer til knald eller fald-opgørene om en plads i Superligaen med vidt forskellig sindstilstand. Mens de grønne fra domkirkebyen skal rejse sig ovenpå nederlaget mod AGF, kommer Helsingør med to friske sejre i bagagen og en sæson, som man kan tillade sig at være stolte af i Danmarks 13. største by.

Alligevel vurderer NordicBet*, at Viborg er klare favoritter set over de to kampe. Johnny Mølbys tropper forrenter blot pengene 1,17 gange, hvis de fornyer abonnementet til landets bedste række, mens der er høje odds 4,65 at hente på samlet Helsingør-sejr. Det svarer til en chancevurdering på 21 procent.

”Der er nok ingen tvivl om, at Viborg havde foretrukket at skulle møde Roskilde eller Skive i kampen om overlevelse. For Helsingør er et taktisk stærkt mandskab, der kommer med masser af tilskueropbakning og selvtillid”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Når vi alligevel har Viborg som klare favoritter, skyldes det, at Viborg har en rigtig stærk trup. De spillede to meget tætte kampe mod AGF og kommer med en masse fart og teknik i angrebet. Spillere som Serge Deblé, Jung-Bin Park og Alexander Jakobsen kan virkelig gøre livet surt for Helsingørs bagerste kæde.”

Helsingør tager onsdag aften mod Viborg, mens der er returkamp søndag i det midtjyske.

Hvilket hold vinder over to kampe?

Viborg                                 1,17

FC Helsingør                      4,65

Hvilket hold vinder over to kampe?

Horsens                              1,38

Vendsyssel                         2,90

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold – Danmark – Sæsonspil