Fodbold, håndbold, langrend, boksning og vintersport. Der er et overflødighedshorn af analyser og spilforslag på BetXpert denne lørdag. Få overblikket her...

Der er fuld gang i den globale sportsverden denne lørdag.

Fodboldligaerne kører på fuldt blus, vintersportssæsonen er kommet godt i gang, håndboldturneringerne buldrer derudaf, og der er masser intense opgør inden for kampsport.

Både bruger- og eksperttippere har pt. 20 forskellige spilforslag ude til i dag - derudover er der 4 infoanalyser, hvor alt benarbejdet er gjort for dig, og du selv kan vurdere, om du kan finde værdi.

Sport fra morgen til aften

Her følger et lille udpluk fra dagen.

Kl: 12

Der er en hel stribe vintersportsspil denne weekend fra Nicolai Kristensen - også kaldet Kong Vinter. Blandt andet har han fidus til, at Daniel Richardsson vinder en head-to-head-duel mod Martin Johansson i langrend.

Kl: 15

I håndboldens Champions League bliver der damp på kedlerne klokken 15 i stormødet mellem Veszprem og Paris Handball med en storspillende Mikkel Hansen med hos udeholdet. Vores eksperttipper Roman Empire tror ikke, at den bliver så målrig, som bookmakerne har vurderet. Værdi i et under-spil.

Kl: 16

I eftermiddagens Superliga-opgør mellem Randers og Nordsjælland finder eksperttipper Kim Kibsgaard værdi i, at FC Nordsjælland ikke scorer.

Kl: 16

I den engelske 2. division har Søren Jonassen en del spil ude. Blandt finder han værdi i, at Dag and Red slår favoritterne fra Plymouth

Kl: 18.30

Brugeren ingemann har lagt et interessant væddemål op til den engelske topkamp mellem Leicester og Manchester United baseret på statistikmetoden "expected goals model".

Kl: 22

Sportslørdagen sluttes af med en titelkamp i sværvægtsklassen mellem Wladimir Klitschko og Tyson Fury.Loke Barrett har analyseret opgøret.

Få desuden et overblik over sportsdagen på TV i højre side på forsiden. Her er listet alle tv-transmitterede kampe og begivenheder op.