18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Zenit Petersborg - Malaga: 1

Match center
21. november 2012 kl. 18:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Petrovskiy Stadion
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 53-25-22%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Tipico Spil nu hos Tipico
OBS!!! ANALYSEN OPDATERET - se nederst

Malaga ér videre fra Champions League-gruppepillet, hvor Zenit St. Petersborg omvendt lider og har hårdt brug for point. Russerne ser imidlertid ud at have gode chancer for at tage en hjemmesejr i dette møde.

Malaga har tre dage efter denne kamp et super-vigtigt opgør i Primera Division hjemme mod Valencia, som er en af de direkte konkurrenter i kampen om La Ligas fire Champions League-pladser. Derfor forekommer det sandsynligt, at Malaga-træner Manuel Pellegrino vil foretage omfattende rokeringer i St. Petersborg for at kunne mønstre stærkest mulige mandskab mod Valencia.

Jeg forventer odds-fald, hvorfor man bør punte tidligt på Zenit St. Petersborg.

Spil-form: Zenit St. Petersborg-sejr lige på. Nogle af de europæiske bookier er lidt for gavmile med 1-tals-oddset, og det er det, man bør gøre indskud på. Jeg mener at have været meget forsigtig med min 53 %'s cv på Zenit-sejr.

Bedste betaling for 1-tallet for sejr til Zenit St. Petersborg: Odds 1,95 hos Tipico, Betsson og PartyBets.

Tidlige spil: Jeg har valgt at smide to tidlige Champions League-anbefalinger ud (den anden er Galatasaray-sejr hjemme over Manchester U), da jeg føler mig overbevist om, at odds vil droppe.

Situationen i CL-gruppe C: Zenit St. Petersborg har skuffet i denne Champions League-gruppe, hvor Malaga til gengæld har imponeret vildt, og det i en grad, så spanierne efter fire af de seks spillerunder allerede er sikker på at tjekke ind til forårets ottendedelsfinaler.

Gruppe-stillingen er den, at Malaga har 10 point, Milan fem, Anderlecht fire, mens Zenit St. Petersborg slutter af med tre point.

Malagas 10 point er nok til at garantere en af de to første pladser, da Anderlecht og Milan møder hinanden indbyrdes, og minimum én af dem derfor vil sætte point til.

De hidtidige resultater i gruppen indtil videre for Zenit St. Petersborg og Malaga er som følger:

Zenit St. Petersborg: 0-3 ude mod Malaga, 2-3 hjemme mod Milan, 1-0 hjemme over Anderlecht, og senest 0-1 ude mod Anderlecht.

Malaga: 3-0 hjemme over Zenit St. Petersborg, 3-0 ude over Anderlecht, 1-0 hjemme over Milan, og senest 1-1 ude hos Milan.

Vurdering & konklusion: Jeg vurderer, at der er meget store chancer for, at Malaga-træner Manuel Pellegrini vil vælge at sende et reservehold på banen i St. Petersborg (idet det dog ikke er totalt givet – chancerne for det synes imidlertid store). Om lørdagen, tre dage efter denne kamp i Rusland, har Malaga en vigtig hjemmekamp i Primera Division mod Valencia, og det opgør vil givet blive prioritet højere af Pellegrini end denne for spanierne ret beset lidt ligegyldige CL-kamp. Malaga og Valencia bliver to af de klubber, som skal gøre op om de yderste Champions League-pladser i Spanien, og opgøret mod den direkte konkurrent er derfor vigtigt for Malaga.

Modsat vil Zenit St. Petersborg givet komme med alt, hvad de har. Videre-kvalifikation til forårets cup-fase er endnu ikke helt ude i hampen for Zenit (omend det nok også kommer til at kræve sejr i den sidste gruppe-kamp ude mod Milan), og i det mindste kan russere satse på via gruppens tredjeplads at opnå overgang til Europa Leagues sekstendedelsfinaler.

Jeg forventer ikke noget decideret styrtdyk i oddsene her (som jeg gør det på Galatasaray-sejr over Manchester U), men ikke desto mindre tror jeg, at under de forhåndenværende omstændigheder så er 1,95 ikke kun for højt på Zenit-sejr, det er også et odds, der vil falde. Formentligt ned til omkring 1,80-1,85. Derfor tidligt spil.

Analysen vil blive kort opdateret morgenen for kamp-dagen onsdag den 20. november. 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret onsdag den 21. november, kl. 05.20:

Jeg er fint tilfreds med mine to tidlige Champions League-anbefalinger til denne midttuge (den anden var Galatasaray i gårsdagens møde med Manchester U). Om de begge går hjem eller ej, er rent principielt sagen ligegyldig, da de mellemliggende odds-movements mellem den oprindelige analyse og nu her om morgenen på kamp-dagen tydeligt beviser værdi i den oprindelige Zenit-anbefaling.

1-tallet er fra de anbefalede 1,95 droppet til 1,80 hos Ladbrokes, som er markeds-førende, og jeg tvivler faktisk også på, at dét odds får lov at stå. Til sammenligning er Asian-bookmakerne nede i 1,75 for Zenit St. Petersborg på et Asian Handicap -0,5. Modsat kan man (hos Pinnacle og SBObet) få odds 2,23 for Malaga på AH +0,5, hvilket giver en fin sure-win, skulle man ønske det, har man taget anbefalingens tidlige odds 1,95 for 1-tallet.

Siden anbefalingen blev lagt ud for små 14 dage siden har Zenit St. Petersborg i den russiske Premier League vundet 2-1 ude over Volga Nizjnij Novgorod, og i den forgangne weekend holdt spil-fri. Zenit-spillerne skulle således have optimale betingelser forud for mødet med Malaga.

På Malaga-siden noterer man sig, at det andalusiske mandskab har været i ilden to gange, siden jeg lagde anbefalingen ud. Begge opgør har været i den hjemlige Primera Division, og først blev det til et 1-2-nederlag hjemme til Sociedad og derefter i den forgangne weekend uafgjort 0-0 ude mod Osasuna.

Det er fortsat uklart, hvad Malaga-træner Manuel Pellegrini vælger at stille op med, men jeg tror, at det bliver en mellemting mellem et ”første”- og et ”andet”-hold. Altså ikke et rent reserve-mandskab, snarere et ”halvt”. Jeg skal dog understrege, at dette kun er et gæt, i skrivende stund er der endnu ingen klare forlydender. Modsat er det imidlertid klart, at Zenit St. Petersborg vil stille i stærkest mulige.

(Igen i dag skal jeg undskylde for en noget kortfattet opdatering. Dårlig Internet-forbindelse og yderligere en del rejseri forude i dag. I morgen skulle det imidlertid være ikke så lidt bedre, så jeg vil her advare og ”true” med et par Europa League-anbefalinger, som jeg har i posen til offentliggørelse torsdag formiddag :-)

  • Høje fodbold-odds
  • Stærk mobil-platform
  • Både internet & butikker

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 29. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Olympiacos - Fiorentina: 2
2,35
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback