18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vitality - North: (AH: -1,5 Maps) 1

27. juni 2020 kl. 15:00 - cs_summit 6 Europe
25. jun. 2020 kl. 23:13 (Opdateret 27. jun. 2020 kl. 17:16) 25/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (10)

CS GO: cs_summit 6 Europe - Group B winners' match

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 54-0-46%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Fransk-dansk duel i cs_summit

Der bør være klasseforskel og kæmpeklø i vente, når det evigt skrantende hold fra den danske hovedstad møder ZywOo og de franske superstjerner fra Vitality.


Det taler for

 • Vitality hører pt. til i en helt anden liga end North, og de er flere klasser bedre - både individuelt og taktisk. De er sammensat af en god blanding af erfaring og ungt talent.
 • Holdet føres an af "vidunderbarnet" ZywOo, der snitter en uhørt 1.31-rating for de seneste tre måneder. Når han spiller bare tæt på topniveau, er franskmændene ualmindeligt giftige, selv for de bedste hold i verden.
 • Vitality er bedre på alle pladser, og IGL Dan "apEX" Madesclaire har overtaget den nylige fuldtids-lederrolle i beundringsværdig stil. På det seneste har holdet spillet noget af det bedste og mest seværdige CS, de længe har præsteret.
 • Franskmændene kommer med en flot præstation i bagagen, da man til BLAST Premier Spring opnåede en 2. plads efter en usædvanlig tæt og spændende finale mod turneringens helt store overraskelse, Complexity. En kamp, de i øvrigt burde have lukket i to maps.
 • Vitality møder generelt langt stærkere modstandere, og de vil være klare favoritter på alle maps - med undtagelse af deres permaban, Train - hvorfor deres mappool bør kunne udstille danskerne.
 • Det kunne frygtes, at Vitality efter et tætpakket program og nu i en mindre turnering kunne dale i niveau, men hvis første kamp mod FATE er en retvisende indikator, så lader det ikke til at være tilfældet. Bulgarerne fra FATE fik en kort, men barsk lektion på 16-3, 16-2. 
 • North har længe været kendt for deres manglende identitet, ustabile præstationer og ikke mindst uforløste potentiale. Holdet har haft mere end svært ved at finde et holdbart lineup, der kan præstere kontinuerligt, og den seneste (midlertidige?) udskiftning - kristou for Kjaerbye - har bestemt ikke hjulpet.
 • Danskerne spiller idéforladt og uden selvtillid, og seneste fem kampe har budt på bare to sejre - mod upåagtede Singularity og ustabile Movistar Riders, der begge blev slået 2-1.


Hold øje med

 • North besidder udover et skræmmende lavt bundniveau også et ganske udmærket topniveau. De viser det sjældent, men når de gør, kan de drille selv de bedste hold. Senest for en god måneds tid siden mod stærke G2, der blev besejret 2-1 ved Dreamhack Masters.
 • Trods de generelt dårlige resultater besidder københavnerne - udover en fornuftig IGL i MSL - flere dygtige spillere, der kan ramme højt niveau. Her tænkes særligt på aizy, der har evner til frodigere græsgange end North, men også tidligere IGL "gade" samt veteranen cajunb leverer fra tid til anden glimt af storhed.
 • North kan komme med en lille portion nytanket selvtillid i lommen efter seneste sejr mod Movistar Riders i en meget tæt kamp, der krævede alle tre maps.
 • Ingen forventer noget som helst fra danskerne i denne kamp, og de kan således møde op uden pres og spille frit fra start til slut.
 • Vitality kan til tider spille langt under niveau. Hvis de tillader den franske arrogance at tage over og/eller slipper "speederen" en smule, kan de sagtens smide et map til North.
 • Til Blast Premier Showdown i starten af måneden formøblede man i en BO1 en komfortabel føring mod relativt ukendte sAw fra Portugal efter en katastrofal T-side på Dust2. 

Tanker på falderebet 

Intet er sikkert i sport - heller ikke i Counter Strike. Dog vil det for mig komme som en gedigen overraskelse, hvis ikke Vitality vinder dette matchup uden større udfordringer. Som tidligere nævnt er der klasseforskel på alle fronter, og også hvad angår kampformen peger pilen i franskmændendes retning.
Vitality er stærkest på alle maps, de spiller, og de gør det dertil godt på North's to favoritmaps, Overpass og Vertigo, hvor franskmændene præsterer henholdsvis 67 og 100 % winrate. Grundet Vitality's store styrke på Vertigo bliver undertegnedes bud på danskernes mappick Overpass - med Dust2 som potentiel joker.
North banner med al sandsynlighed Mirage, og jeg forventer, at Vitality vælger et af deres favoritmaps, Nuke - evt. kunne Inferno være en joker, da North ikke spiller mappet godt.

Alt i alt ligner dette et matchup, der nærmest egenhændigt skal afgøres af Vitality. De overmatcher North på både firepower - anført af ZywOo og brandvarme Shox - og taktisk snilde, hvorfor kampens resultat bør bestemmes af franskmændenes endelige grad af motivation, disciplin og fokus.

Chancevurdering moneyline: 82-18

Zwei

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback