18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vil Jennifer Aniston vinde en Golden Globe?: Ja

6. januar 2020 kl. 00:00 - Golden Globes 2020
4. jan. 2020 kl. 22:11 (Opdateret 6. jan. 2020 kl. 06:01) 04/01
189
+5
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Golden Globes 2020 - Bedste skuespillerinde i drama

Chance: 50%
Betvalue: 125,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin
Superstjernen Jennifer Aniston stråler i Apple-serien The Morning Show, hvor hun for alvor udfolder sit talent i en power-rolle. Hun er oppe imod award-darlingen Olivia Colman, men Aniston har i den grad Golden Globes-tække qua sit navn.
Det taler for
 • Golden Globes er et anderledes show end fx Oscar. Der fokuseres lidt mere på navn og status, og her må man erkende, at Aniston er i en anden liga.
 • Det understreges fx af hans oprettelse på Instagram, hvor hun satte en verdensrekord som den hurtigste person til at nå én million følgere nogensinde.
 • Med det sagt: Aniston leverer karrierens måske skarpeste præstation i The Morning Show. Der er noget meget dragende i at se hende i en magtfuld rolle.
 • Hendes karakter spiller en tidsmæssig vigtig rolle: En kvinde, der bryder ud af mændenes dominans og tager kontrollen over sin egen karriere.
 • Ifølge Gold Derby er hun favorit i kategorien hos både eksperter og redaktører.
Hold øje med
 • Olivia Colman har lige vundet en Oscar i 2019, Golden Globes i 2017 og 2019, hun har været nomineret til en Emmy i 2019: Hun har award-medvind.
 • Mange af dem, der stemmer, kan muligvis ”se lidt ned” på Aniston for hendes mange komediefilm, som mange ofte kigger lidt skævt til.
 • Aniston er for mange stadig lig med Rachel Green fra kultserien Venner. Denne rolle er en diametral modsætning. Kan det få negativ indflydelse? Måske.
 • Samlet set får Colman flest stemmer hos Gold Derby, da hun får flest stemmer hos den almindelige bruger. Eksperternes vurdering vejer dog tungest.
 • Det er dog mit indtryk, at Gold Derby er mindre anvendeligt til Golden Globes end ved så mange andre awardshows, og deres sample size er meget lille.
Oddsmarked

2,50 hos både Danske Spil og Bwin. Betfair Sportsbook har også spillet, men her er Aniston klar favorit. Hos både Danske Spil og Bwin er den placeret som et specialspil, man kan sige ja til. ”Vinder Jennifer Aniston en Golden Globe?”. På begge sider kan man med fordel bruge søgefunktionen og søge efter hendes navn. 

Optakt:

The Morning Show var Apples helt store satsning, da de åbnede op for deres streamingstjeneste. Serien var ikke perfekt, men god, og anført af Reese Witherspoon og Jennifer Aniston (og overdrevet meget product placement) fik den nok opmærksom. Der er dog ingen tvivl om, at Jennifer Aniston var den store stjerne i den serie.

Hun spiller en diametral modsætning af Rachel Green, hendes ikoniske karakter fra Friends, og det er umiddelbart – for mig i al fald – et stort plus for spillet. Hun viser dermed helt nye sider af sit repertoire, og der er noget fedt ved at se hende folde sig ud i en magtfuld rolle. Ok, hun har haft en pæn karriere efter Friends, hvor hun også flere gange har vist talentet, men det er som om hun ikke har kunne slippe ud af Rachel Greens skygge. Det gør hun – for mig – med denne rolle. 

Konkurrenterne:

Ok, man skal nok være lidt tosset, hvis man går mod Olivia Colman i øjeblikket. Hun vandt en Golden Globe for et år siden, hun vandt en Oscar for et år siden, hun har været nomineret til en Emmy Award for nogle måneder siden – for en helt anden tv-rolle – og nu er hun så nomineret igen. 

Hun er dygtig. Hamrende dygtig, det er der slet ingen tvivl om. Men The Crown er efter min bedste overbevisning en anelse overvurderet i årets show. Det har fine chancer, men måske ikke helt så meget, som oddssætterne her vurderer. Det går også lidt ud over Colman, der leverer fint i tredje sæson af The Crown. 

De øvrige konkurrenter er Nicole Kidman fra Big Little Lies og Reese Witherspoon fra The Morning Show. Sidstnævnte bliver det næppe – Aniston stjæler alt i den serie. Kidman? Tvivlsomt. Det efterlader så Jodie Comer. Killing Eve fik meget hype op til Emmy Awards, men det er som om, den er ved at stilne af. Hun gør det glimrende, og jeg kan godt se en lille chance for at hun vinder, men umiddelbart er den mellem Aniston og Colman. I min optik er Aniston kategoriens favorit.

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform
Feedback