18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vexed - Chetz: (AH: -1,5 Maps) 1

19. marts 2020 kl. 20:00 - ESEA Advanced
19. mar. 2020 kl. 13:22 (Opdateret 1. apr. 2020 kl. 14:18) 19/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (23)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 55-0-45%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

ESEA Advanced Season 33 Europe

Vexed møder Chetz i et britisk opgør i første runde af ESEA Advanced playoffs, hvor 3. seed møder 14. seed.

Dette taler for:

- Vexed har en større mappool, da de spiller alle 7 maps, hvorimod Chetz blot spiller 4 maps (Mirage, Nuke, Overpass, Train). 

- Vexed har (som mappoolen antyder) spillet sammen i længere tid end Chetz. Chetz lavede en overraskende udskiftning mod slutningen af sæsonen, hvor de fjernede deres bedste spiller, som også havde AWP-rollen.

- Vexed er gået 13-3 i sæsonen inden playoffs, hvor de har været yderst velspillende, og alle har leveret i deres roller. Det ligner at alle spillere passer ind i deres roller, og at deres stjernespiller mezii ikke behøver at topfragge for at de kan vinde kampe.

- Vexed's coach er notorisk for at være fremragende til at antistratte (lære de andres taktikker, så man ved hvilken taktik de bruger)

- Chetz kvalificerede sig kun med nød til playoffs, hvor de gik 10-6. Hermed hører det med, at de kun har spillet mod 2 hold, der har har flere sejre end nederlag i hele sæsonen. At kun få 2 hold der går positiv efter 16 kampe, må siges at være en meget heldig lodtrækning. 

Hold øje med:

- Det er 2 britiske hold der møder hinanden, og derfor vil der være en større rivalisering end normalt. Der har været en smule mudderkast på twitter, så de to hold er ikke ligefrem perlevenner, hvilket måske kan give lidt flere nerver og dermed en tættere kamp.

- Udskiftningen Chetz lavede har gjort dem godt, de har vundet 5 kampe i ESEA i streg efter udskiftningen. Derudover er det Vexed's gamle AWP spiller som er kommet ind på Chetz, hvilket også kan give ham ekstra blod på tanden, for at vise at det var en fejl at fjerne ham fra holdet. 

- Da Vexed er favoritter til denne kamp, kan det være at de ikke vælger at antistratte Chetz.

- Chetz har gode individuelle spillere. Vexed burde at kunne lukke ned for deres plays, men det er stadig værd at have in mente.

Lineups:

Vexed: mezii, Kray, L1nk, Russ, Adam9130

Chetz: Tadpole, LNZ, Ping, br0die, Frayzehh

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback