18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Verona - Cagliari: Under 2,5 Mål

Match center
20. juni 2020 kl. 21:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio M. A. Bentegodi    Gianluca Manganiello
16. jun. 2020 kl. 11:57 (Opdateret 20. jun. 2020 kl. 23:39) 16/06
129
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 42-58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Verona har stået stærkt defensivt i denne sæson, og kan lukke ned for et svækket Cagliari mandskab. Gæsterne har bidt godt fra sig på udebane og har været involveret i målrige opgør, men den lange pause betyder sandsynligvis få mål og langsomt tempo.
Det taler for
 • Verona og træner Ivan Juric har haft stor fokus på det defensive, og hvor man har stået stærkt og holdt nullet i otte opgør i denne sæson blandt andet i de seneste to udekampe mod Lazio og Udinese inden coronapausen.
 • Cagliari er svækket til dette opgør da Nainggolan er ude på midtbanen og topscorer Joao Pedro er i karantæne, og det svække øboerne offensivt.
 • Seks af Veronas tolv hjemmekampe på Stadio Bentegodi er gået Under 2,5 mål i denne sæson.
 • Oprykkerne fra Verona står utrolig kompakte og har været en svær modstander for mange mandskaber at åbne op for, og Cagliari bør også komme i problemer hvis især Simeone bliver lukket ned, hvad har Cagliari så at skyde med.
 • Cagliari har ansat Walter Zenga som ny træner, og han har været kendt for at spille lidt for defensivt, og med de fravær man har til lørdagens opgør kan man forvente at fokus er på at forsvare sig.
 • Femten af Veronas 25 opgør indtil videre i sæsonen er gået Under 2,5 mål, og snittet er på 2,20 mål i Veronas opgør.
 • Tempoet vil ikke være som det normalt er efter tre måneders pause, og det bør sandsynligvis betyde forsigtighed og at afleveringer og afslutningerne ikke sidder helt i skabet.
Hold øje med
 • Cagliari så meget skidt ud defensivt inden coronapausen, og hvor målene væltede ind hos øboerne.
 • I Veronas seneste fem opgør er de fire af opgørene gået Over 2,5 mål.
 • Seks af Cagliaris tolv udekampe i denne sæson er alle gået Over 2,5 mål.
 • Cagliari er ikke inde i en god stime, og har tabt de seneste tre opgør man har spillet, og er uden sejr i de seneste tolv spillerunder.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1,80 på Under 2,5 mål i lørdagens opgør i Verona, og det samme odds kan man finde hos 888 Sport.

VERONA: Oprykkerne fra Verona har haft en rigtig god sæson, og mere end de fleste havde forventet inden sæsonen startede og hvor man var udråbt til at kæmpe hårdt om overlevelse, og med stor sandsynlighed vil være placeret i bunden af tabellen, men det har ikke været tilfældet.

Man har tretten opgør tilbage i denne sæson, og med ti point ned til Lecce som er tredjesidst i tabellen, og med Spal og Brescia som er i store problemer i bunden af tabellen så skal det gå meget galt, hvis Verona ikke skal overleve i denne sæson.

Med tre måneders pause pga covid-19 så ved man ikke helt hvor mandskaberne præcis står hen, og det kan betyde at der bliver vendt om på tingene især i bunden af Serie A, men som Verona har spillet indtil videre i sæsonen så bør man forsat være gearet nok til at kunne overleve, og ikke smide en indtil videre supersæson væk.

Verona er favoritter og det er de først og fremmest fordi de var inde i en bedre stime end Cagliari inden pausen, samtidig med at man har gjort det godt hjemme på Stadio Bentegodi, hvor det kun er blevet til tre nederlag i denne sæson, og man kun har tabt et opgør i de seneste ti spillerunder.

Veronas hjemmebanestatistik:6-3-3, målscore 17-12.

Trupnyt: Faraoni(fast) højremidtbane er skadet og Borini(reserve) offensivmidtbane er tvivlsom til opgøret.

Veronas forventede startopstilling 3-4-2-1: Silvestri- Rrhamani, Gunter, Kumbulla- Adjapong, Amrabat, Pessina, Lazovic- Zaccagni, Verre- Di Carmine.

CAGLIARI: Efter en rigtig godt start på sæsonen er Cagliari gået fuldstændig i stå og har ikke vundet i tolv spillerunder, og det betød at efter 3-4 nederlaget hjemme mod Roma inde coronapausen kostede Rolando Maran jobbet i den sardinske klub, og man valgte at hente Walter Zenga ind som ny træner, og spørgsmålet er om målmandslegenden kan få vendt tingene igen.

Tingene har ikke fungeret og med otte nederlag og fire uafgjort i de seneste tolv spillerunder var man nødtil at ændre på tingene da man er kravlet ned i tabellen efter at man længe så ud til måske være en af sæsonens store overraskelser med blandt andet sejre ude over Napoli og Atalanta, og et flot uafgjort resultat i Milano mod Inter.

Cagliari mangler topscorer Joao Pedro til lørdagens opgør i Verona da han er i karantæne, og yderligere er vigtige Nainggolan ligeledes ude med en skade og det er to vigtige brikker som kommer til at mangle hos øboerne, da de har været to af de vigtiste brikker i denne sæson hos det sardinske mandskab, og det svækker gæsterne markant både på midtbanen og offensivt.

Man skal til at hente point ind på kontoen igen, og det kan betyde et forsigtigt Cagliari mandskab som man kommer til at se lørdag aften, og med de to vigtige fravær vil det med stor sandsynlighed komme til at give nogle mangler hos gæsternes spil, og kan man få et point med hjem fra den svære udekamp så vil man være ganske godt tilfreds.

Cagliaris udebanestatistik: 3-6-3, målscore 16-17.

Trupnyt: Nainggolan(fast) midtbanen er skadet, Joao Pedro(fast) i angrebet er i karantæne.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-2-3-1: Cragno- Cacciatore, Klavan, Pisacane, Pellegrini- Ionita, Cigarini- Rog, Pereiro, Simeone- Paloschi.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, sportface.it, hellasverona.it, cagliaricalcio.com, larena.it, unionesarda.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback