18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FK Varnsdorf - SK Prostejov: Draw no bet: 2 (h2h)

Match center
9. juni 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
8. jun. 2020 kl. 12:20 (Opdateret 9. jun. 2020 kl. 19:23) 08/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2): 35-30-35%
Betvalue: 107,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-3
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Det er helt lige

ComeOn er alene i at give hjemmeholdet i dette opgør en klar favoritværdighed. Med hjemmebanefordelen formindsket har stabile Prostějov dog gode muligheder for at få point eller endog tage alle tre point imod et svingende hjemmehold.

Det taler for spillet

 • ComeOn ligger væsentligt over resten af markedet, der tilbyder omkring odds 1.93, og som således anser de to hold for mere jævnbyrdige (se også oddsudvikling nedenfor).
 • Hjemmeholdet har på papiret fået en flot start efter coronapausen, hvor det er blevet til 6 point ud af 12 mulige. Dog har man tabt begge hjemmekampe, og selvom det var imod gode to gode modstandere, er resultaterne stadig skuffende. I den første hjemmekamp, var man en mand i overtal det meste af anden halvleg, men formåede ikke desto mindre at indkassere og tabe. Senest blev man rundbarberet 04.
 • I deres to udebanekampe har Varnsdorf ligeledes mødt hold fra rækkens bedre halvdel af rækken, men trukket sig sejrrigt ud af opgørene. Af kampreferaterne fremgår det dog, at sejrene er kommet på en noget billig baggrund. I første udekamp fik man igen hjælp. Denne gang i form af både et rødt kort og et straffespark inden man også sikrede sig de tre point, alt sammen i løbet af de sidste kvarter. I sidste rundes lokalopgør mod Usti nad Labem var det endog ifølge klubben selv decideret ufortjent.
 • Omvendt er udeholdet ikke kommet synderligt prangende fra land efter genopstarten. Dog heller ikke dårligt. Tværtimod lader Prostějov til at fortsætte i den stabile form, de umiddelbart har kørt i sæsonen igennem. Det vil sige, at de har taget de point man kunne håbe på og forvente ved at besejre rækkens to bundhold på hjemmebane (41 mod Vitkovice og seneste 1-0 mod Solokov), sikret sig ét point ude mod midterholdet Trinec samt tabt snævert, men fortjent til ligaens tophold fra Pardubice. Kort sagt forsvarer det i mine øjne ikke, at Prostějov skal være helt så store underdogs.
 • Baseret på de første 31 kampe efter genopstarten synes hjemmebanefordelen i rækken at være svækket (bemærk meget lille sample!). Hvor omkring 50% af kampene normalvis ender i hjemmesejr, er det kun sket i 41% af opgørene efter coronapausen. Ca. 23% ender stadig uafgjort, mens 35% i stedet for de vanlige ca. 27% har resulteret i udebanesejr.

Hold øje med

 • Gæsterne har generelt haft svært ved at producere chancer siden coronapausen.
 • Set over en lidt længere periode er Prostějov ikke specielt godt kørende på udebane, men har derimod tabt 5 ud af deres 7 seneste opgør på fremmed græs. Henover sæsonen har de kun vundet én udekamp.
 • I denne sæson har Varnsdorf  endnu ikke tabt en hjemmekamp til et hold fra den nederste halvdel af tabellen. Omvendt har de også kun formået at vinde 30% af deres kampe på eget græs, hvilket er væsentlig under gennemsnittet for rækken.
 • Og sidst, men ikke mindst: Min viden omkring tjekkisk fodbold er rent ud sagt begrænset. Snarere end insiderviden eller et dybdegående kendskab til ligaen er den guidende motivationsfaktor for dette spil primært diskrepansen i det tilbudte odds i forhold til de øvrige marked, og det skal spilles derefter.

Oddsudvikling

Efter at have startet i 1.83 tog oddset et ordentlig nøk opad i går og steg med 0.37 i løbet af eftermiddagen og aftenen. Jeg kan umiddelbart forklare hvorfor. Men ifølge oddsportal.com er ændringen kun forekommet på ComeOn samt en udenlandsk bookmaker.

Det er værd at bemærke, at det ikke er første gang, jeg ser ComeOn adskille sig fra det øvrige marked, når det kommer til den andenbedste række i Tjekkiet. Det samme ser man også ved rundens opgør mellem Chrudim og Jihlava, hvor udeholdet er gjort til langt større favoritter end blandt de øvrige spiludbydere ligeledes qua en pludselig oddsændring i går aftes.

Måske ComeOn følger de tjekkiske bookmakere. Der er i hvert fald et par tjekkiske bookmakers, der ligger over selv ComeOn’s niveau til dette opgør. Der er dog også uenigheder på det tjekkiske marked, så ret beset aner jeg ikke, om det sådan det hænger sammen.

Holdnyt

Kampreferaterne for de seneste kampe melder ikke om nogen skader. Ej heller ser det ud til, at holdene har fået spillere i karantæne som følge af kort i sidste runde. Holdnyt sektionen opdateres løbende.

Opdatering: Det er småt med nyhederne, men Prostějov melder her til formiddag ud på deres hjemmeside, at man kan forvente ændringer i deres start-11'er grundet det tætte kampprogram. Det er svært at sige, hvor meget der skal lægges i den udmelding. Men skulle det vise sig at holde stik, må det siges at være nyt. I de første 4 kampe efter pausen har kun 13 forskellige spillere startet for gæsterne.

Kilder

Transfermarkt, fkvarnsdorf.cz, 1skprostejov.cz, soccerstats samt sofascore.com

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback